Thursday, 7 May 2020

Info Produk : Youth Luminous Gel Oil Cleanser Shaklee Pencuci Muka Paling Mesra Alam

Info Produk : Youth Luminous Gel Oil Cleanser Shaklee Pencuci Muka Paling Mesra Alam | Siapa yang sangat ambil berat pasal penjagaan kulit muka memang tidak akan tinggalkan rutin penting setiap pagi selepas bangun tidur. Perkara yang wajin dilakukan.

Kenapa pentingnya cuci muka selepas bangun tidur?

Mencuci muka selepas bangun tidur adalah penting untuk menanggalkan pengumpulan minyak, kotoran dan sel-sel kulit mati yang semalaman berada dimuka.

Ingat, kulit muka tetap bekerja walaupun kita sedang tidur.

Jadi, sangat penting untuk mecuci muka ketika waktu pagi.

Youth Luminous Gel Oil Cleanser Shaklee Pencuci Muka Paling Mesra Alam

Youth Luminous Gel Oil Cleanser Shaklee
Youth Luminous Gel Oil Cleanser Shaklee Pencuci Muka Paling Mesra Alam yang sesuai untuk semua jenis kulit.

Walaubagaimanapun, kita tetap perlu mengambil tahu jenis kulit sebelum mengambil keputusan untuk menggunakan sebarang produk penjagaan kulit.

Baca sini:

Keistimewaan Youth Luminous Gel Oil Cleanser Shaklee

Sisyat sendiri menggunakan pencuci muka Shaklee sejak ia diperkenalkan kepada Malaysia. Sisyat menggunakan satu set lengkap Youth Shaklee sejak itu dan sangat jatuh cinta dengan tekstur dan kesan yang diberikan.

Jadi, Sisyat akan kongsikan dengan anda kenapa Sisyat suka sangat rangkaian Youth Shaklee terutamanya Youth Luminous Gel Oil Cleanser ni.
Youth Luminous Gel Oil Cleanser Shaklee | Bahan Utama

1. Mempunyai pH yang seimbang dan tiada sabun

Youth Luminous Gel Oil Cleanser dirumus khas dengan mempunyai pH yang seimbang dan tiada sabun. Jadi, ianya berfungsi membersihkan muka dengan lembut.

Kulit muka terasa lembut dan segar selepas mencuci muka dengan Youth Luminous Gel Oil Cleanser.

2. Bertindak sebagai Oil Cleansing

Youth Luminous Gel Oil Cleanser juga mampu bertindak sebagai Oil Cleansing. Teknik penggunaan Youth Luminous Gel Oil Cleanser sebagai oil cleansing ialah dengan menggosok keseluruhan wajah dalam keadaan kering secara lembut.

Kemudian, basahkan sedikit tapak tangan dengan air dan gosok lagi sehingga nampak berkabus dan basuh dengan air sejuk atau suam.

Teknik ini juga dapat menanggalkan make up di wajah.

3. Merupakan skincare berasaskan 100% vegan / tumbuhan

Youth Luminous Gel Oil Cleanser dihasilkan daripada campuran vitamin yang dipaten dan polifenol serta alga untuk memperhalus dengan lembut, menyuci, dan menyediakan kulit anda untuk langkah seterusnya

4. Menggunakan 4 bahan botani utama

Untuk menjamin kesihatan kulit pada tahap paling optimun, Shaklee menggunakan bahan-bahan botani utama yang terbaik untuk kulit:-

Ekstrak Anggur Muskadin
  • Anggur Muskadin merupakan bahan utama dalam penghasilan Vivix Shaklee yang sangat terkenal dengan polifenol. Fungsi polifenol ialah membaiki sel-sel kulit dan DNA yang rosak dan menghalang kolagend serta elastin daripada turut rosak.

Ekstrak Alga Hijau
  • Ekstrak Alga Hijau merupakan bahan tinggi antioksidan yang berfungsi melindungi kulit daripada radikal bebas dan menyumbang kepada kulit rosak.
  • Selain itu, ianya membantu menghalang pembiakan jerawat dan membersihkan sel kulit mati.

Minyak Avocado
  • Bahan yang kaya dengan antioksidan dan memberikan kelembapan kepada kulit semasa prosesi memcuci muka.

Ekstrak Yis
  • Memberikan kesan kelegaan kepada kulit dengan mengurangkan tekanan oksidatif

5. Melembutkan dan tidak mengeringkan kulit

Youth Luminous Gel Oil Cleanser sangat sesuai untuk semua jenis kulit muka. Ianya melembutkan dan tidak mengeringkan kulit

6. Tesktur yang ringan dan tidak berbau

Ia merupakan pencuci muka yang sangat mesra kulit wajah dan mempunyai tekstur yang sangat jernih dan tidak perlu menggunakan dengan kuantiti yang banyak. Selain itu, ianya juga tidak berbau kerana dirumus khas daripada bahan botani (vegan /  tumbuhan)

Ini antara keistimewaan Youth Luminous Gel Oil Cleanser Shaklee. Sisyat sangat sarankan penggunaan skincare Youth ini untuk mereka yang inginkan kulit sihat tanpa bahan kimia berbahaya.

Yang masih was-was tentang kualiti skincare lain samada mempunyai bahan kimia terlarang atau tidak, Youth Luminous Gel Oil Cleanser Shaklee memberi jaminan kepada anda. Youth dirumus khas tanpa mengandungi 1500 bahan terlarang.

Baca sini:

Harga Youth Luminous Gel Oil Cleanser Shaklee

Youth Luminous Gel Oil Cleanser Shaklee | Harga
125ml untuk satu tiub dan tempoh penggunaan lebih kurang 6 bulan. Sangat menjimatkan bagi Sisyat. Dengan kesan pada kulit yang sangat efektif, memang berbaloi untuk dimiliki.

Jika anda ingin mendapatkan Youth Luminous Gel Oil Cleanser Shaklee pada harga yang lebih jimat, anda disarankan mendaftar sebagai Ahli Shaklee dan anda layak mendapat semua produk Shaklee dengan harga ahli. 

Baca juga:

Penjimatan harga adalah sehingga 25%.

Baca juga:

Sekiranya kalian ingin memiliki set promo Jom Shaklee, boleh hubungi kami di talian 019 397 9157 atau klik butang Whats App di sebelah kiri blog untuk maklumat lanjut.

Your Bestie:
Hayati Suki (SisYat)
Pengedar Sah Shaklee
019-397 9157
COD Kapar / Klang
Pengeposan ke seluruh Malaysia dan luar negara
Continue Reading

Saturday, 2 May 2020

Promo Shaklee Mei 2020 : Keahlian Shaklee Percuma Dengan Set Jom Shaklee

Promo Shaklee Mei 2020 : Keahlian Shaklee Percuma Dengan Set Jom Shaklee | Seperti biasa ramai yang ternanti-nantikan item promo Shaklee pada bulan Mei 2020.


Promo Shaklee Mei 2020 : Keahlian Shaklee Percuma

Empat set yang Shaklee sediakan bagi promo Shaklee Mei 2020 ialah Set Jom Shaklee:

1. Set Jom Shaklee Premium (Prenatal Shaklee)

2. Set Jom Shaklee Platinum (Postantal Shaklee)

3. Set Jom Shaklee Gold (Daily Essential)

4. Set Jom Shaklee Youth Starter Set

Mari baca selanjutnya tentang promosi Set Jom Shaklee berkenaan.

1. Set Jom Shaklee Premium (Prenatal Shaklee)

Set ini didatangkan khas untuk membantu para ibu yang sedang dalam proses Try To Conceive (TTC) atau sedang cuba hamil, yang dalam proses kehamilan dan yanh sedang dalam fasa penyusuan.

Selain itu, Set Jom Shaklee Premium juga boleh diambil bagi individu yang sedang dalam proses memelihara kulit wajah. Set ini amat sesuai untuk diamalkan bagi mendapatkan kulit yang sihat dan cantik.

Set Jom Shaklee Premium (Prenatal)

Set lengkap Jom Shaklee Premium merangkumi:

1. Energizing Soy Protein (ESP Shaklee)

2. B Complex

3. Vita-Lea Iron Formula

4. Ostematrix

5. Sustained Release Vita C Plus

6. Omega Guard


Kelebihan Dan Keistimewaan Set Jom Shaklee Premium

Setiap belian Set Jom Shaklee ini, anda layak mendapat:-

1. Harga ahli (RM438.30 sahaja) berbanding harga normal (RM684.30) - penjimatan RM246.00

2. Keahlian percuma - jimat RM35.00 yuran pendaftaran

3. Penghantaran percuma - jimat RM10.00 kos penghantaran.

4. Menerima diskaun 10% daripada harga ahli.

Jimat kan?!


2. Set Jom Shaklee Platinum (Postnatal Shaklee)

Set Jom Shaklee Platinum Postnatal
Set ini lebih kurang sama dengan Set Jom Shaklee Premium tetapi mempunyai tambahan produk iaitu Alfafa Complex (S).

Kelebihan Dan Keistimewaan Set Jom Shaklee Platinum

Setiap belian Set Jom Shaklee ini, anda layak mendapat:-

1. Harga ahli (RM479.70 sahaja) berbanding harga normal (RM740.70) - penjimatan RM261.00

2. Keahlian percuma - jimat RM35.00 yuran pendaftaran

3. Penghantaran percuma - jimat RM10.00 kos penghantaran.

4. Menerima diskaun 10% daripada harga ahli.


Siapa Yang Perlukan Set Jom Shaklee Premium Dan Platinum?

1. Pasangan yang sedang cuba dapatkan anak (try to conceive / cuba hamil)

2. Wanita yang sedang hamil dan memerlukan nutrisi tambahan yang lengkap.

3. Ibu yang sedang menyusukan

4. Individu yang mempunyai masalah kulit seperti jerawat, bekas jerawat, kulit kusam, dan tona kulit tidak sekata.

5. Individu yang memerlukan nutrisi tambahan dalam diet harian.

6. Ibu yang sedang berpantang.

3. Set Jom Shaklee Gold (Daily Essential)

Set Jom Shaklee Gold (Daily Essential)
Set Jom Shaklee Daily Essential ini sangat disarankan kepada yang baru ingin mencuba supplemen Shaklee atau yang ingin memulakan bisnes online bersama Shaklee.

Terdapat 6 vitamin yang "top seller" dalam set ini:

1. Energizing Soy Protein (ESP Shaklee)

2. B Complex

3. Vita-Lea Iron Formula

4. Vivix

5. Sustained Release Vita C Plus

6. Omega Guard

Kelebihan dan Keistimewaan Set Jom Shaklee Gold (Daily Essential)

  • Diskaun 15-20% dari harga runcit (jimat RM 170)
  • Diskaun 10% dari harga ahli biasa (jimat RM 68)
  • Cashback RM 29
  • FREE Membership (jimat RM 65)
  • FREE Postage (jimat RM 10)
  • FREE Discover Beauty Within Paper Bag yang ekslusif
  • Jumlah penjimatan semuanya lebih RM 390!


4. Set Jom Shaklee Youth Starter Set

Set Jom Shaklee Youth Starter Set
Ini adalah masanya untuk anda mendapatkan set penjagaan kulit Youth Shaklee yang dihasilkan daripada bahan botani yang premiumd dengan harga yang sangat jimat.

Harga Normal : RM850.00 (Harga bukan ahli)
Harga Normal : RM680.00 (Harga ahli)

Baca juga:

Tapi, promosi pada bulan ini memberikan harga RM612.00 sahaja.

Dengan harga super jimat itu, anda akan dapat 4 item yang sama iaitu:
  • Youth Luminous Gel Oil Cleanser
  • Youth Perfecting Skin Toner
  • Youth Age Defense Moisturizer SPF 50
  • Youth Advance Renewal Night Cream (Light)

Kelebihan Dan Keistimewaan Set Jom Shaklee YOUTH Starter Set ini ialah:

  • Diskaun 15-20% dari harga runcit (jimat RM 170)
  • Diskaun 10% dari harga ahli biasa (jimat RM 68)
  • Cashback RM 29
  • FREE Membership (jimat RM 35)
  • FREE Postage (jimat RM 10)
  • Jumlah penjimatan semuanya lebih RM 370!

Baca juga:

Sekiranya kalian ingin memiliki set promo Jom Shaklee, boleh hubungi kami di talian 019 397 9157 atau klik butang Whats App di sebelah kiri blog untuk maklumat lanjut.

Your Bestie:
Hayati Suki (SisYat)
Pengedar Sah Shaklee
019-397 9157
COD Kapar / Klang
Pengeposan ke seluruh Malaysia dan luar negara
Continue Reading

Tuesday, 28 April 2020

Info Produk : Performance Drink Shaklee

Info Produk : Performance Drink Shaklee | Performance Drink Shaklee merupakan minuman isotonik yang sering menjadi pilihan para atlet (termasuk atlet bertaraf dunia) dan juga individu yang mengamalkan gaya hidup sihat dengan bersukan.

Selain mereka yang berkenaan, kita juga disarankan mengambil Performance Drink Shaklee sebagai minuman dalam diet harian.

Apakah Performance Drink Shaklee

Performance Drink Shaklee dihasilkan buat pertama kali pada 1980an. Penghasilan minuman bertenaga yang bebas gas ini adalah hasil kerjasama para Sanitis Shaklee dengan Universiti Yale bagi membantu projek penerbangan Daedalus.

Penerbangan Daedalus telah mencipta rekod yang tidak lagi dipecahkan setakat ini dengan penerbangan berkuasa manusia sejauh 72 batu.
Performance Drink Shaklee
Performance Drink Shaklee merupakan minuman isotonik yang dirumus khas dengan Opti-Lyte Proprietary tanpa mengandungi karbonat serta mempunyai gula yang sangat sedikit. Opti-Lyte Proprietary membekalkan elektrolit dan membantu badan menghasilkan tenaga segera yang berkekalan bagi membolehkan anda sentiasa aktif

2 Jenis Perisa Performance Drink Shaklee

1. Performance Drink Shaklee | Perisa Lemon Lime (BARU)

2. Performance Drink Shaklee | Perisa Oren 

Kedua-dua perisa ni sedap diminum ketika puasa dan cuaca panas. Sisyat lebih suka lemon lime.

Baca juga:

Kandungan Produk Performace Drink Shaklee

Performance Drink Shaklee mengandungi 6 jenis elektrolit yang diperlukan oleh badan iaitu
  1. Magnesium 
  2. Kalsium
  3. Potasium
  4. Sodium
  5. Fosforus 
  6. Klorida
Keistimewaan Dan Kelebihan Performance Drink Shaklee
Antara keistimewaan dan kelebihan Performace Drink Shaklee ialah:

  • Tidak bergas kerana ia bukan minuman berkarbonat walaupun ianya dikenali sebagai minuman bersifat isotonik.
  • Mengandungi gula yang sanga-sangat sedikit.
  • Tiada lemak dan kolestrol.
  • Tiada pewarna atau pengawet tambahan.
  • Dirumus khas dengan kandungan sodium, potasium dan karbohidrat yang mencukupi.
  • Kadar nitrium yang rendah membantu kadar penyerapan cecair dengaan lebih mudah.
  • Dengan proprietari OPTI-LYTE™ campuran elektrolit ditambah campuran unik karbohidrat untuk memberikan tenaga segera dan berterusan disamping menyokong penghidratan optimum.

Kebaikan Dan Manfaat Performance Drink Shaklee

Antara kebaikan mengambil Performance Drink Shaklee sebagai minuman dalam diet harian ialah:-
  • Membantu mengekalkan paras gula dalam darah.
  • Membantu mempercepatkan penyembuhan kecederaan otot
  • Meningkatkan daya tahan badan dan otot
  • Membantu menggantikan air yang hilang semasa aktiviti fizikal
  • Membantu badan lebih cergas dan aktif
  • Mengimbangi air dalam badan
  • Membantu kurangkan rasa haus ketika puasa atau cuaca panas
  • Melembabkan kulit yang kering
  • Mencegah badan daripada terhidrat (kekurangan air)

Siapa Yang Perlu Ambil Performance Drink Shaklee

Sebenarnya minuman ini sesuai untuk diminum seisi keluarga lebih-lebih lagi ketika bulan puasa atau ketika cuaca panas. 

Fungsi utama minuman ini adalah untuk mengekalkan badan dalam keadaan hidrasi dan bertenaga sepanjang hari.

Namun begitu, minuman ini juga sesuai kepada:
  • Atlet atau individu yang aktif bersukan
  • Individu yang berpuasa
  • Mereka yang sangat susah atau jarang mengambil air kosong
  • Yang sering tidur lewat malam
  • Mereka yang sering mengalami sakit kepala, demam dan selsema.
  • Wanita yang mengalami masalah vagina kering.
  • Mereka yang sangat sukakan minuman berkarbonat.
  • Mereka mempunyai paras gula rendah dalam darah
  • Mereka yang mempunyai masalah cirit birit (keracunan makanan)

Testimoni Performance Drink Shaklee

Rasa Bertenaga Dan Kulit Tidak Kering Lagi

Rutin harian saya banyak bergerak ke sana sini dengan cepat. Kerja hakiki yang melibatkan tenaga. Performnace drink banyak membantu daya bertenaga dan lebih energetic walaupun berpuasa sunat.

Paling saya suka, tumit kaki sayang yang selalu kering  telah jadi mosit dan tidak lagi kering.

Performance drink ni memang best. Lebih-lebih lagi bial buat jus dengan tembikai merah. Memang mabeles!

Harga Performance Drink Shaklee

Harga Performance Drink Shaklee
 Baca juga:

Sekiranya kalian ingin memiliki Performance Drink Shaklee, boleh hubungi kami di talian 019 397 9157 atau klik butang Whats App di sebelah kiri blog untuk maklumat lanjut.

Your Bestie:
Hayati Suki (SisYat)
Pengedar Sah Shaklee
019-397 9157
COD Kapar / Klang
Pengeposan ke seluruh Malaysia dan luar negara

Continue Reading

Sunday, 26 April 2020

Testimoni Performance Drink Shaklee | Kekal Cergas Dan Bertenaga Walaupun Puasa

Testimoni Performance Drink Shaklee | Kekal Cergas Dan Bertenaga Walaupun Puasa | Salam 2 Ramadhan dari Sisyat dan keluarga.

Macamana 'performance' hari pertama semalam? Pertama kali kita semua berpuasa dalam keadaan perintah kawalan pergerakan (PKP). Sisyat doakan semua ddipermudahkan segala urusan di bulan mulia ini.

Hari ni Sisyat nak berkongsi tentang Testimoni Performance Drink Shaklee, minuman isotonik yang menjadi pilihan setiap kali bulan puasa. Setiap kali kedatangan Ramadhan, Performance Drink Shaklee memang akan menjadi "hot item".

Baca juga:

Testimoni Performance Drink Shaklee

1. Tekak Tak Kering Walaupun Berpuasa
Testimoni Performance Drink Shaklee - Badan Tak Rasa Kering
Wawa minum PD  masa bulan puasa. Tak rasa kering badan. Dari pagi sampai petang, kalau cici pun sebab banyak minum air je.

Beza sangat tak minum PD. Tengahari tekak dah rasa kering.

2. Tidak Dahaga Dan Kekal Bertenaga Walaupun Berpuasa
Testimoni Performance Drink Shaklee
Saya suka minum PD waktu sahur dan berbuka. Seharian berpuasa memang tak rasa dahaga. Badan pun sentiasa bertenga. Kalau minum PD, saya juga tak kerap ke tandas.

3. Badan Bertenaga Macam Tak Puasa
Testimoni Performance Drink Shaklee
Fara pula kalau minum PD rasa macam tak puasa.  Larat je.

Kalau tahun lepas masa Ramadhan ada projek yang kena turun naik tukar train dan belajalan naik bukit almost 1 KM.

Alhamdulillah, memang tak rasa penat. Suka sangat Performance Drink.


4.Badan Segar, Tidak Mengantuk Dan Kurang Haus Di Bulan Puasa
Testimoni Performance Drink Shaklee
  
Performance Drink jadi minuman rutin Wanie dan suami setiap kali lepas lunch. Rasa bafan lebihbsegar dan tak mengantuk.

Yang paling best, PD buat Wanie rasa kurang haus walaupun cuaca panas. Elok sangat la kalau diminum dalam bulan puasa. Dah 7 tahun berpuasa dengan PD.

5. Kekal Cergas Walaupun 1 Jam Bersenam
Testimoni Performance Drink Shaklee

Menjadi rutin saya setiap kali senaman pagi  akan disiapkan sekali air energy dink Performance Drink dibancuh sekali dengan 1 sudu Vivix.

Sediakan 1 hidangan (450ml) dan minum sikit-sikit masa rest untuk senaman selama 1 jam.

Pecah peluh pun masih boleh tersenyum.

Baca juga:
Set Berpuasa Shaklee

Performance Drink Shaklee memang menjadi minuman pilihan ramai rakyat Malaysia ketika bulan puasa lebih-lebih lagi jika dalam cuaca panas.
8 Manfaat Performance Drink Shaklee

Sekiranya kalian ingin memiliki Performance Drink Shaklee, boleh hubungi kami di talian 019 397 9157 atau klik butang Whats App di sebelah kiri blog untuk maklumat lanjut.

Your Bestie:
Hayati Suki (SisYat)
Pengedar Sah Shaklee
019-397 9157
COD Kapar / Klang
Pengeposan ke seluruh Malaysia dan luar negara
Continue Reading

Thursday, 23 April 2020

Niat Puasa Ramadhan : Harian Dan Sebulan Serta Doa Berbuka Puasa

Niat Puasa Ramadhan : Harian Dan Sebulan Serta Doa Berbuka Puasa | Alhamdulillah, hari yang dinanti oleh umat Islam diseluruh dunia telah tiba. Bersyukur sangat kepada Allah S.W.T kerana masih meminjamkan nyawa untuk bertemu lagi Ramadhan Kareem pada tahun 1441 H

Esok, 24 April 2020 bersamaan 1 Ramadhan 1441H seluruh umat Islam di serata dunia akan mula berpuasa selama sebulan di bulan Ramadhan ini.

Baca juga:

Puasa bermaksud menahan diri daripada melakukan perbuatan yang membatalkannya seperti makan dan minum dari terbit matahari (selepas Azan Subuh / waktu Imsak) sehingga tenggelamnya matahari (Azan Maghrib) dengan niat.

Yang penting kena berniat puasa terlebih dahulu.

Niat Puasa Ramadhan

Niat Puasa Ramadhan boleh dilakukan secara harian ataupun secara sebulan terus. Waktu berniat puasa ialah bermula pada terbenam matahari (Azan Maghrib) sehinggalah sebelum terbit fajar (Azan Subuh).

Niat berpuasa adalah syarat sah puasa sesorang itu dan boleh dilakukan dimana-mana waktu di antara waktu tersebut.

Niat Puasa Ramadhan : Harian

Nawaitu sauma ghadin 'an ada-i fardhi shahri ramadhana hazihis sanati lil'lahi ta'ala

Bermaksud:

Sahaja aku berpuasa esok hari menunaikan fardhu Ramadhan tahun ini kerana Allah Taa'la


Niat Puasa Ramadhan : Sebulan

Nawaitu sauma ghadin shahri ramadhana kullihi lil'lahi taa'la

Bermaksud:

Sahaja aku sebulan Ramadhan seluruhnya kerana Allah Taa'la


Doa Berbuka Puasa : Sendirian

Allahumma laka somtu wabika amantu wa 'ala rizqika afthartu bi rahmatika yaa arhama rrohimiin

Bermaksud

Ya Allah, keranaMu aku berpuasa dan kepadaMu aku beriman di atas rezekiMu aku berbuka, dengan rahmatMu wahai yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang.


Doa Berbuka Puasa : Beramai-ramai

Allahumma laka somnaa wabika amanna wa 'ala rizqika aftharna fatuqabbal minna innaka antassami 'ul 'alim

Bermaksud

Ya Allah, keranaMu kami berpuasa dan kepadaMu kami beriman di atas rezekiMu kami berbuka, dengan rahmatMu wahai yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang.

Selain berniat puasa, kita juga disarankan menjaga adab ketika menjalani Puasa Ramadhan.

Adab Ketika Puasa Ramadhan
  1. Menyegerakan berbuka puasa walaupun dengan hanya sebiji kurma
  2. Bersahur
  3. Melewatkan waktu bersahur
  4. Menjaga tutur kata (Tidak berkata-kata perkara yang keji dan berunsurkan lucah)
  5. Mandi wajib sebelum terbit fajar
  6. Berdoa ketika berbuka puasa
  7. Memberi makan kepada orang berpuasa
  8. Perbanyakan bersedekah, membaca al-quran dan beriktikaf di masjid


Semoga perkongsian Sisyat berkenaan niat puasa Ramdhan ini sedikit sebanyak membantu kalian untuk memulakan Ramadhan pada tahun ni. Walaupun kita semua berpuasa tanpa terawih di masjid atau surau, tanpa bazar Ramadhan namun kita masih lagi boleh cipta kenangan Ramadhan paling manis tahun 2020 ini.

Baca juga:

Kekal bertenaga dengan kesihatan yang baik sepanjang Ramadhan kali ini. Walaupun ketika bulan puasa, jangan lupa untuk menjaga kesihatan dan kecantikan kulit muka juga.

Baca juga:

Raya lebih meriah jika kekal sihat luar dan dalam.

Your Bestie:
Hayati Suki (SisYat)
Pengedar Sah Shaklee
019-397 9157
COD Kapar / Klang
Pengeposan ke seluruh Malaysia dan luar negara
Continue Reading

Penafian / Disclaimers

#1 Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu.

#2 Segala perkongsian kisah peribadi adalah HAK MUTLAK saya dan keluarga. Semuanya adalah berdasarkan pengalaman dan kenangan kami. TIADA berkaitan dengan yang hidup atau yang mati. HANYA KEHIDUPAN KAMI.