Wednesday, 6 February 2013

Omega Guard Shaklee Minyak Ikan Terbaik Di Dunia

Hari ke 6 di bulan Februari baru bole menulis berkaitan item promosi bulan Februari ini OMEGA GUARD Shaklee..masih belum terlambat lagi kan? hehehe.. rugi bagi sesiapa yang melepaskan peluang untuk mendapatakan item ini dengan harga paling BESTTTT.. bukan selalu dapat harga promois macam ni..dalam setahun, cuma sekali je item tu diberi promosi..tiap-tiap bulan, produk berlainan yang akak dijadikan item promosi... so, apa yang ditunggu lagi..rebutlaaa peluang ni..whole family bole amalkan omega ni... siapa??? kenapa???.. jom kita share info omega ye darling....

Sedikit sebanyak info berkaitan Omega Guard Shaklee

Apa yang dikatakan Omega Guard Shaklee???

Omega Guard Shaklee merupakan minyak ikan terbaik didunia yang mengandungi 7 asid lemak omega 3 semulajadi iaitu DHA, EPA, ALA dan lain2 lagi. Satu hidangan omega guard menyediakan 990mg asid lemak omega-3 bersamaan dengan 3bj omega.

Ultratulen & bergred Farmaseutikal

Omega Guard dihasilkan melalui suatu proses penyulingan proprietari 3 molekul yang memekatkan asid lemak omega-3 yang bermanfaat di bawah suhu rendah yang terjaga. Proses ini menumpukan kepada penghasilan asid lemak Omega-3 yang asli dan menghlangkan pencemaran termasuk logam berat, merkuri, kadmium dan sebagainya yang terdapat di dalam kebanyakan jenis ikan.

Omega adalah Asid lemak perlu yang tidak boleh dihasilkan oleh tubuh badan sebaliknya perlu diambil melalui pemakanan seharian. Tahukah anda bahawa masih banyak khasiat Omega3 yg kurang anda sedari! Teruskan membaca dan anda akan mendapati zat ini amat baik untuk kesihatan anda.

Omega 3 terdiri daripada EPA dan DHA. Tahukah anda akan kebaikan bahan-bahan ini? EPA dan DHA dipercayai mampu mengurangkan keradangan, menggalakan fungsi otak, sistem saraf, fungsi masa yang hanya perlu diperolehi melalui pemakanan.

Apa lagi keistimewaan Omega Guard Shaklee???

  • Melindungi Jantung anda  - Ia membekalkan asid lemak omega -3 berpotensi ultratulen dgn spektrum penuh bergred farmaseutikal
  • Membantu mengurangkan risiko sakit jantung  - satu penyelidikan menunjukkan bahawa pengambilan asid lemak omega -3 seperti EPA dan DHA boleh mengurangkan risiko penyakit jantung koronari. 

February Special OFFER BUY 6 FREE 1 !!
Jgn lepaskan peluang ini!! 

Retail Price RM 136.00 (90 capsule) Hubungi saya sekarang untuk dptkan Offer TERRRBAIKK!!
Save more than 20%!!!

Untuk dapatkan Omega Guard ni, anda bole hubungi saya:-
yat hayati
Shaklee Independent Distributor | ID 866665
Facebook yat hayati
FB Fan Page HayatiVitaminz
SMS / Whats App 019- 397 9157
Email: yat_1916@yahoo,com

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :-)

Penafian / Disclaimers

#1 Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu.

#2 Segala perkongsian kisah peribadi adalah HAK MUTLAK saya dan keluarga. Semuanya adalah berdasarkan pengalaman dan kenangan kami. TIADA berkaitan dengan yang hidup atau yang mati. HANYA KEHIDUPAN KAMI.