Wednesday, 3 April 2013

Tingkatkan Penggalak Imunisasi Badan Anda Dengan NUTRIFERON

Yezzzaaa...promosi bulan ni adalah kegemaran ramai.. lebih dikenali sebagai "first aid" kat rumah..no more panadol..no more soluble..hehehhe

sangat bagus disimpan di setiap rumah di Malaysia..untuk kecemasan pon boleh..

Kepada customer yat hayati dan ShakleeCious vitaminz, boleh hubungi admin untuk mendapatkan NUTRIFERON ni..Sebelum tu, jom kita kongsi dulu sedikit info pasal nutriferon ni..

1. Apakah itu NUTRIFERON????

Nutriferon adalah makanan tambahan / supplement yang berfungsi sebagai penggalak imunisasi tubuh @ immune booster. Ia merupakan makanan tambahan yang hebat dan efektif yang telah melepasi set ujian-ujian saintifik yang ketat dari segi keselamatan, ketulenan, kebereksanan dan prestasi.

2. Siapa yang mencipta NUTRIFERON?? Sejarahnya???

Dr. Yasuhiko Kojima iaitu ahli imunologi yang terkenal di dunia, merupakan individu pertama yang menemui interferon semasa beliau menjalankan kajian di Universiti Tokyo pada tahun 1954. Setelah menjalankan kajian selama 40 tahun dengan menguji ratusan sebatian semulajadi, beliau telah menghasilkan satu campuran unik daripada empat ekstrak tumbuhan yang menggalakkan pembentukan interferon secara semalajadi di dalam badan.

3. Siapa yang perlukan NUTRIFERON???

Sesiapa yang merasakan diri dia kurang sihat dan sistem imunisasi badan rendah / lemah amatlah digalakkan mengambil nuriferon ni. Contoh masalah atau sakit yang disebabkan oleh imunisasi badan lemah seperti selalu demam, kerap selsema, cancer, asma.... tapi, perlu di ingatkan ye, produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat atau menyembuhkan sebarang penyakit.

Ini cuma supplement a.k.a makanan tambahan - yang bermaksud memenuhkan keperluan nutrisi / nutrien dalam badan yang da lompong..hehehe

4. Macamana NUTRIFERON bertindak??

Nutriferon ni bertindak dalam dua cara:- segera mengaktifkan sistem pertahanan imuniti / badan ATAU menggerakan pasukan "cari dan musnah" dalam sistem imuniti badan

sumber

Ini sahaja laa intro pasal Nutriferon ni..next entry yat sambung lagi yekkk...

yat hayati
Shaklee Independent Distributor | ID: 866665
Facebook: yat hayati
FB Fan Page: HayatiVitamiz
SMS / Whats App: 019-397 9157
email: yat_1916@yahoo.com0 comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :-)

Penafian / Disclaimers

#1 Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu.

#2 Segala perkongsian kisah peribadi adalah HAK MUTLAK saya dan keluarga. Semuanya adalah berdasarkan pengalaman dan kenangan kami. TIADA berkaitan dengan yang hidup atau yang mati. HANYA KEHIDUPAN KAMI.