Monday, 10 June 2013

Inspiring Sharing from Master Shareeza about her Love Story With Shaklee

Seperti yang dijanjikan dalam entry lepas, yat nak share tentang kejayaan Master Shareeza bersama Shaklee sepertimana yang beliau telah berkongsi bersama kami di Shaklee National Conference 2012/ 2013 semalam (8 Jun 2013).

How she inspired me a lot. Pekerjaan yang sama cuma sektor yang berlainan tapi yat faham sangat dengan workload kerja seperti kami. Sebak mendengar pengalaman dan bagaimana beliau 'in love' with Shaklee. Pengalaman dan kerja keras beliau dalam membina empayar Shaklee memberikan kami IMPIAN dan KESUNGGUHAN. Sesungguhnya, she is my idol selain umi Nadiah Suhaidi dan juga Master Iffah Anuar.


Where the magic happens
  • Visualization
  • Action
  • Faith

In sha Allah, semoga dipermudahkan untuk yat dan kawan-kawan berjaya seperti mereka. Rasanya, yat dah tak ada apa-ape untuk di 'pot-pet' malam ni. So, lets the video talk to you.

I Love Shaklee..I Love the Opportunity.

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :-)

Penafian / Disclaimers

#1 Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu.

#2 Segala perkongsian kisah peribadi adalah HAK MUTLAK saya dan keluarga. Semuanya adalah berdasarkan pengalaman dan kenangan kami. TIADA berkaitan dengan yang hidup atau yang mati. HANYA KEHIDUPAN KAMI.