Sunday, 2 June 2013

Promosi Jun 2013


Surprise!!!! hehehe... memang semua menanti berita daripada HO Shaklee dengan penuh debaran. Apa item promosi bulan Jun ni. Hint daripada pihak pengurusan Shaklee telah dapat semalam. Tapi masih berdebar-debar..Apakah ia???? Hint yang paling best dan menjadi teka-teki kepada semua, lebih-lebih lagi SID...

"ibu-ibu pasti suka dan telah lama tak ada promosi"

Apakah ia?? Adakah melashake? atau ESP?? atau Alfafa?? sebab semua tu adalah kesukaan ibu-ibu. Anda rasa yang mana yang menjadi HOT ITEM bulan ni??? Teka..teka..heheheh

Apa-apa pun, jangan biarkan hari anda diselubungi misteri??? hahahhaEsok, bila dah dapat berita gembira ni yat akan kongsikan dengan anda semua ye..

***************************************************

love: mamadasuki siLEO

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :-)

Penafian / Disclaimers

#1 Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu.

#2 Segala perkongsian kisah peribadi adalah HAK MUTLAK saya dan keluarga. Semuanya adalah berdasarkan pengalaman dan kenangan kami. TIADA berkaitan dengan yang hidup atau yang mati. HANYA KEHIDUPAN KAMI.