Sunday, 9 June 2013

Shaklee National Conference 2012 / 2013Demam Shaklee National Conference 2012 / 2013 baru je berakhir. Dan yat berbangga menjadi sebahagian daripada warga Shaklee dan bernaung di bawah rumah Jutawan.

Menuju ke tempat NC hari ni dengan penuh semangat. Semangat untuk berjumpa Keluarga Besar Jutawan dan juga Keluarga MSE. Sebahagian adik beradik Shaklee yat juga datang. Jadi, ini adalah kali pertama kami bersua muka, sebab selama ini hanyalah di alam maya..hehehe

Dan yat paling bertuah dan beruntung sebab anak Shaklee yat, Azlina Alin juga turut sama menghadirkan diri, sama-sama ingin sedut aura dan semangat Masters yang sudah berjaya especially our grand nanny, Master Shareeza Hashim, our nanny, Master Iffah Anuar dan our ummi, Key Coordinator Nadiah Suhaidi.

Kejayaan Master Shareeza a.k.a kak cery sangat-sangat memberi inspirasi kepada yat. Sembilan anugerah yang beliau layak dan yang paling best adalah anugerah "Super Star Awards" dan "Presidential Award"...waaa..so exciting...betul-betul bakar semangat yat ni..

Tak lupa juga umi Nadiah Suhaidi yang cemerlang dengan sembilan anugerah. Walaupun sarat dengan baby kedua dalam perut, tapi still semangat turun naik pentas.

Jom layan suasana NC kali ini..my 1st Shaklee NC..hehehe

Bersama anak Shaklee yat, Azlina Alin dan Lisa & Maria (adik beraik MSE)

Bersama anugerah kami..
Kami ibu-ibu yang telah berjaya dengan Shaklee
Bersama ummi a.k.a my mentor, Key Coordinator Nadiah Suhaidi

Dapat bergambar dengan Master Cery..sgt2 mengujakan yat..ohhh jiwa kacau... Dream Big to be like Her.. Go For it..
Bersama IDOLA hati, Muslimah yang berjaya Master Shareeza Hashim

                            
Dan yang paling tak best, ada adik beradik Shaklee yang tak berkesempatan bergambar..huhuhu
Malam ni da ngantuk, nanti esok yek yat 'share' ucapan master cery bagaimana dia jatuh cinta dengan Shaklee dan Bisness.

*********************************************************

love: mamadasuki
0 comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :-)

Penafian / Disclaimers

#1 Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu.

#2 Segala perkongsian kisah peribadi adalah HAK MUTLAK saya dan keluarga. Semuanya adalah berdasarkan pengalaman dan kenangan kami. TIADA berkaitan dengan yang hidup atau yang mati. HANYA KEHIDUPAN KAMI.