Saturday, 20 July 2013

Kenapa Pilih Shaklee Sebagai Bisnes Online?

Genap setahun bersama Shaklee..Alhamdulillah..dan setakat ini income pasif bersama Shaklee sudah menunjukkan 4 angka.. Walapun bermula hanya dengan bonus 2 angka, tapi yat tidak berputus asa. Perjalanan diteruskan. Terima kasih jugak kepada "anak-anak" Shaklee yat yang banyak membantu..samada dari segi ilmu dan juga perkongsian lain. Dan yat doakan serta berharap yang mereka dapat merasai apa yang yat rasa sekarang.

Kenapa shaklee menjadi pilihan??

Sebelum yat 'menjebakkan' diri dengan Shaklee ni, sebenarnya yat telah consume Vit C dan B Complex masa belajar Uni dulu tapi masa tu belum pandai lagi mecuri peluang bisnes..heheheh.. Dan sebelum serius ber'Shaklee' kali ini, ramai juga kawan-kawan yang ajak berbisnes. Mungkin nampak minat yat dalam perniagaan kot. Tapi modal yang besar "sangat-sangat" buat yat tak mampu..heheheh..

Jadi pilihan yat ialah Shaklee laaa setelah melihat yuran pendaftaran yang sangat-sangat MAMPU..cuma RM65 sahaja seumur hidup. Jadi berdaftarlah yat di bawah Group Jutawan naungan Presidential Master Cery dan mentor yat adalah Master Nadiah Suhaidi. Anak-anak Shaklee yat bukan semua niat untuk menjana pendapatan (bisness), tapi ada juga yang untuk makan sendiri.

Apa keistimewaan bila menjadi Ahli Shaklee???

Bila telah mendaftar sebagai ahli Shaklee, ini secara automatik anda adalah Shaklee Independent Distributor (SID) yang mana anda layak untuk mendapatkan produk Shaklee dengan Harga Ahli yang jauh lebih murah daripada Harga Runcit. Selain daripada membeli Shaklee untuk kesihatan sendiri, anda juga boleh menjual Shaklee (menjana pendapatan) selagi tidak melanggar peraturan yang ditetapkan oleh Shaklee dan mendapat lain-lain KEISTIMEWAAN yang ditawarkan.

Apa yang istimewa sekiranya memilih untuk menjana pendapatan dengan Shaklee??

Yat sangat-sangat tertarik dengan pelan yang Shaklee sediakan. Sungguh mudah dan ADIL.

  • Program Ganjaran Tunai

Bonus Kumpulan Peribadi (21%)
Bonus Peribadi Bersih merupakan pendapatan yang dibayar oleh Shaklee berdasarkan jumlah PV Kumpulan Bulanan anda. Peratusan Bonus Peribadi Kasar diambilkira melalui UV kumpulan anda. Peratusan ini akan meningkat seiring dengan kenaikan tanggungjawab kepimpinan anda bilamana anda menaja pengedar baru masuk ke dalam kumpulan anda. Untuk melayakkan diri menerima Bonus Peribadi, Pengedar mestilah mempunyai paling minimum 30 UV Peribadi dalam bulan pembayaran bonus.

Bonus Kempimpinan (21%) (sehingga 6 paras ke atas)

Anda layak menerima Bonus Kepimpinan apabila anda melahirkan Pemimpin Jualan yang baru di dalam organisasi anda (“break out”). Bonus Kepimpinan dibayar kepada semua Pemimpin Jualan yang layak dan menepati prestasi yang digariskan untuk bonus ini.

Bonus Kepimpinan dibayar berasaskan pada PV Kumpulan sehingga Pemimpin Jualan tahap ke-enam. Pembayaran bonus ini berasaskan jumlah sebenar Kiraan Mata pada Tahap Pertama (First Level Point Count) dalam kumpulan tersebut.

Insentif Coordinator (sehingga 1.5%)

Bonus Insentif Khas Shaklee (Insentif Coordinator) merupakan satu insentif dan ganjaran bagi prestasi perniagaan cemerlang yang ditawarkan kepada pangkat Coordinator dan ke atas, yang layak.

  •  Program Kereta (Car Bonus)


Program Subsidi Kereta Shaklee ialah program insentif yang ditaja khas oleh Shaklee untuk semua para Pemimpin Jualan Shaklee yang menepati syarat-syarat yang ditentukan. 
Pemimpin Jualan yang menepati syarat kelayakan akan mendapat kredit kereta setiap bulan dimana mereka perlu memenuhi syarat perlaksanaan Program Kereta ini secara minimum.

  • Program Convention / Intensif

 Trip penuh kemewahan pada tahun 2013 ke Kota Kinabalu

Sebaik sahaja anda mencapai pangkat Supervisor, anda telah mula mendapat mata terkumpul untuk Program Konvensyen Shaklee. Destinasi dan kelayakan UV bagi setiap konvensyen berbeza pada setiap tahun. Sila rujuk Brosur Konvensyen/insentif untuk keterangan lanjut.


Bagaimana untuk layak ke semua 3C (Cash, Car Bonus, Convention)??

Untuk kelayakan 3C, setelah menjadi SUPERVISOR point anda adalah dikira berdasarkan perkiraan yang telah Shaklee tetapkan dan kelayakan anda adalah dikira daripada point tersebut.

Selebihnya, yat akan bagitahu anda selepas anda berdaftar sebagai ahli dan minat untuk bersama-sama Shaklee. Jika anda berminat untuk bersama yat menjana pendapatan pasif bersama Shaklee, boleh tengok sini.

Hubungi yat sekiranya anda berminat untuk ubah kehidupan anda bersama Shaklee.. yat sedia bersama anda melangkah bersama Shaklee..

 xoxo:-
yat hayati
Shaklee Independent Distributor | ID: 866665
FB Fan Page HayatiVitamiz
Facebook yat hayati
SMS / Whats App 019-397 9157
Email: hayatisuki84@gmail.com

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :-)

Penafian / Disclaimers

#1 Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu.

#2 Segala perkongsian kisah peribadi adalah HAK MUTLAK saya dan keluarga. Semuanya adalah berdasarkan pengalaman dan kenangan kami. TIADA berkaitan dengan yang hidup atau yang mati. HANYA KEHIDUPAN KAMI.