Tuesday, 9 July 2013

Selamat Menunaikan Puasa ~ Marhaban Ya Ramadhan

Assalamualaikum.....
Malam pertama di Bulan Ramadhan. Alhamdulillah...persiapan untuk puasa esok telah sedia. Lauk pauk, sayur dan barang-barang dapur telah cukkup untuk stok seminggu. (^___^)

Petang tadi call mak kat kampung. Bertanya khabar dan juga persiapan Ramadhan kali ni. Mak kata sunyi sikit than years before..sebab yang ada kat kampung kali ni cuma Ayah, Mak, Abang dan anak-anak, serta kakak.

Cucu-cucu yang lain semua belajar di IPT yang jauh dari kampung halaman. Anak-anak yang lain pula di perantauan termasuk laa yat satu family..sebab rezeki kami disini. In Sha Allah mak, raya nanti kami cuti panjang.. Dan yang paling sedih bila mak cakap ayah rindukan Dasuki..maklumla...Dasuki dapat copy paste rupa dan fizikal ayah..heheheEntry yang simple ni yat nk ucapkan Selamat Menyambut Bulan Ramadhan dan Selamat Berpuasa untuk semua..mak ayah..in laws..adik beradik..kawan-kawan blogger..kawan-kawan FB da kawan-kawan pejabat.

Semoga puasa kali ini lebih berkat dari puasa yang sebelum ini. Dan mendapat penuh  barakah..aminnn...


Jom puasa...hehehehe

****************************************************
love:-
yat hayati
Shaklee Independent Distributor | ID 866665
Facebook yat hayati
FB Fan Page HayatiVitaminz
SMS / Whats App 019-397 9157
Email: yat_1916@yahoo.com

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :-)

Penafian / Disclaimers

#1 Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu.

#2 Segala perkongsian kisah peribadi adalah HAK MUTLAK saya dan keluarga. Semuanya adalah berdasarkan pengalaman dan kenangan kami. TIADA berkaitan dengan yang hidup atau yang mati. HANYA KEHIDUPAN KAMI.