Monday, 8 July 2013

Testimoni GLA Complex ~ Cyst Mengecil dan Kecut

Hai semua.. Sini yat nak share berita gembira pelanggan / pengguna Shaklee yang menghadapi masalah cyst tetapi dapat di atasi dengan mengamalkan Shaklee. Alhamdulillah.. dengan izinNYA yang maha Berkuasa dan Penyembuh.

Dan ada di antara mereka ini juga mengandung setelah cyst tersebut hilang. Jom layan testimoni mereka.

Antara testimoni yang berjaya bersama GLA Shaklee

Dan, ada lagi satu berita gembira yang dikongsi oleh Fieza Shaklee. Puan Fieza telah mengandung bersama vitamin Shaklee setelah cyst hilang. Berita gembira beliau telah dikongsi bersama kawan-kawan yang menghadapi masalah cyst yang sama.
 

 

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

yat hayati
Shaklee Independent Distributor | ID 866665
Facebook yat hayati
FB Fan Page HayatiVitaminz
SMS / Whats App 019-397 9157
Email: yat_1916@yahoo.com

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :-)

Penafian / Disclaimers

#1 Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu.

#2 Segala perkongsian kisah peribadi adalah HAK MUTLAK saya dan keluarga. Semuanya adalah berdasarkan pengalaman dan kenangan kami. TIADA berkaitan dengan yang hidup atau yang mati. HANYA KEHIDUPAN KAMI.