Wednesday, 2 October 2013

Promosi Shaklee Oktober 2013 : Shaklee Collagen Powder

Assalam semua.. short entry for today.. just nak announce pada jelitawan-jelitawan semua yang bulan ni bulan promosi Collagen Powder ye...yang juga membawa anda seribu satu peluang untuk menjana income pasif...

Bagi yang nak menjana pendapatan / berbisnes dengan Shaklee..tiada paksaan tapi peluang yang SENTIASA PERCUMA ni bukan setiap hari ada... (melainkan bulan Oktober ni laaaa)...hehehe.. jadi, bagi anda yang sentiasa mengintai peluang mencari kerja atau biz part time, rebutlaaa peluang semasa promosi ni...banyak manfaat dan penjimatan yang Shaklee kasi tau...

Apa yang Collagen Shaklee ni bole bagi pada anda???? Tengok dan serap ini ye... serap dalam kepala dan fikir-fikirkan laaaahhhh...





NORMAL PRICE: RM298

BUY 6 FREE 1: then u save rm298
BUY 6 FREE 1: FREE MEMBERSHIP, u save another rm65 for registration fee
BUY 6 FREE 1: buy online, then u 'll get 1unit COqHealth for FREE.. save rm124
BUY 6 FREE 1: FREE shipping.. save rm10
BUY 6 FREE 1: CASH REBATE is waiting 4 u..RM100+ (banyak tuuuuu)

how much money that u 'll SAVE????

TOTAL PENJIMATAN..TOTAL UNTUNG..almost RM597!!!!!!!!!!!!!!! Tak ke banyak tu????


Nk bis Shaklee pun da layak tu..FREE INVITATION ke GROUP EXCLUSIVE dan FREE CAOCHING untuk anda yang BERANI itu..

Caranya mudah je..samada anda beli untuk tambahkan kejelitan sendiri atau berpakat-pakat dengan kawan-kawan untuk kejelitaan bersama..itu terpulang.. tapi yang penting anda rembat peluang ni..peluang ni bukan selalu ada yeeee.... Anda sharing untuk jelita bersama, dan anda dapat all the penjimatan tu... soooo heavennnn...
Nak tahu lebih details:-
yat hayati
Shaklee Independent Distributor | ID 866665
Facebook yat hayati
FB Fan Page HayatiVitaminz
SMS / Whats App 019-397 9157
Email: yat_1916@yahoo.com

0 comments:

Post a comment

Penafian / Disclaimers

#1 Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu.

#2 Segala perkongsian kisah peribadi adalah HAK MUTLAK saya dan keluarga. Semuanya adalah berdasarkan pengalaman dan kenangan kami. TIADA berkaitan dengan yang hidup atau yang mati. HANYA KEHIDUPAN KAMI.