Saturday, 9 November 2013

Selamat Tinggal Kulit Kusam

Seperti yang yat selalu up dalam entry berkaitan Vivix yang Vivix ni mempunyai pelbagai 'keunikan'..pelbagai manfaat... sebab tu ada segelintir peminat / pengguna tegar Shaklee panggil Vivix ni "Tonik Ajaib"..hehehe

Salah satu fungsi Vivix ialah betindak sebagai anti penuaan..sebab tindak balas fungsi resverastrol laa ni..heheheh.. dan sangat-sangat sesuai untuk sesiapa sahaja yang ingin kelihatan awet muda.. sebab tu Vivix ni ada trade mark tersendiri...hehehe

"FEEL 25 YEARS MORE YOUNGER & LIVE 25 YEARS LONGER"


Entry kali ni (sambil2 tengok Shout Awards...hehehe), yat nk share dengan anda semua kesan Vivix kepada kulit....keseimbangan terhadap kulit.. :-)


"Alhamdulillah..selepas penggunaan 1 botol vivix..

SEBELUM:-

~~ tona kulit tidak sekata dan kusam

SELEPAS:-
~~ kulit nampak lebih bersih."

------------------------------------------------
Anda wajib cuba tau.

"Resevratrol juga terkenal sebagai ejen anti penuaan. Dalam kajian oleh Douglas Mental Health University Institute, McGill University, resevratrol melindungi kulit serta melambatkan kesan penuaan kulit dan lain2 kesan penuaan pada kulit."

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

***jangan ambil Vivix sekiranya anda sedang menjalani rawatan kimoterapi 

yat hayati
Shaklee Independent Distributor | ID 866665
Facebook yat hayati
FB Fan Page HayatiVitaminz
SMS / Whats App 019-397 9157
Email: yat_1916@yahoo.com

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :-)

Penafian / Disclaimers

#1 Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu.

#2 Segala perkongsian kisah peribadi adalah HAK MUTLAK saya dan keluarga. Semuanya adalah berdasarkan pengalaman dan kenangan kami. TIADA berkaitan dengan yang hidup atau yang mati. HANYA KEHIDUPAN KAMI.