Friday, 3 January 2014

Promosi Shaklee Jabuari 2014 : Alfafa Complex Shaklee

Assalamualaikum dan selamat pagi..

Alhamdulillah, masih lagi di beri peluang untuk bernafas di bumi Allah pada tahun baru 2014 ini. Selamat Tahun Baru semua ye..

Lagi sekali Shaklee membuka tirai tahun baru dengan membuat promosi item hebat iaitu Alfafa Complex Shaklee.

Both size tau yang mendapat harga promosi. Large dan Small.

Botol Large (L) mengandungi 700 biji.
Botol (S) mengandungi 330 biji.

Yang mana lebih JIMAT? Sudah tentu laa Botol Large (L) lebih jimat. 

Berapa lama boleh tahan??? Berdasarkan saranan maximum 10bj sehari (3x pengambilan), Botol Large (L) boleh tahan sehingga 70 hari, Botol Small (S) boleh tahan sehingga 33 hari. Sekiranya anda mengambil kurang dari 10bj, maka ia akan bertahan LEBIH LAMA..ye tak??

Nak tahu lebih lagi tentang ALFAFA ni? Kenapa ramai yang sanggup 'rembat' 3 botol seorang semasa promosi ni??? Apa yang buat ALFAFA ni menjadi 'kegilaan' ramai??

Jom KLIK SINI untuk berkenalan lebih lanjut dengan Alfafa ni. Yat pasti anda pun akan JATUH CINTA macam yang lain juga dan akan 'rembat' berBOTOL-BOTOL juga nanti.


Untuk Info dan Order:

yat hayati
Shaklee Independent Distributor | ID 866665
Facebook yat hayati
FB Fan Page HayatiVitaminz
SMS / Whats App 019-397 9157
Email: hayatisuki84@gmail.com

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :-)

Penafian / Disclaimers

#1 Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu.

#2 Segala perkongsian kisah peribadi adalah HAK MUTLAK saya dan keluarga. Semuanya adalah berdasarkan pengalaman dan kenangan kami. TIADA berkaitan dengan yang hidup atau yang mati. HANYA KEHIDUPAN KAMI.