Monday, 3 February 2014

Promosi FEBRUARI 2014 ~ Vita-Lea Iron Formula

Assalamualaikum semua...

Alhamdulillah, masih diberi peluang untuk bernafas di bumi Allah ini dan masih berpeluang untuk berkongsi berita gembira buat semua.

Bulan kedua di Tahun 2014, Shaklee berkongsi kegembiraan kesihatan dengan memberikan 'shakleelovers' item promosi terhangat iaitu VITA-LEA IRON FORMULA.

BUY 6 FREE 1: 120 tablets VITA-LEA IRON FORMULA

Vita-Lea Iron Formula di sarankan pengambilan cuma 1 biji sehari melainkan jikalau anda menghadapi masalah hB rendah atau tekanan darah rendah atau masalah kesihatan yang serius, anda disarankan mengambil 2 biji sehari.

Jadi, kalau mengambil 1 biji sehari, maknanya 1 botol akan bertahan sehingga 4 bulan. Jimat tak???? 1 botol untuk 4 bulan... 

Harga runcit / Normal price ialah RM88.75 (WM) dan RM93.75 (EM).... Tapi bulan ni Shaklee akan kasi harga lagi MURAH dari harga biasa. 

Nak tahu BERAPA MURAH, silaaaaaa laaa PM/WA yat ye...in sha allah anda akan berpuas hati.. AMIN

Untuk Info dan Order:

yat hayati
Shaklee Independent Distributor | ID 866665
Facebook yat hayati
FB Fan Page HayatiVitaminz
SMS / Whats App 019-397 9157
Email: yat_1916@yahoo.com

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :-)

Penafian / Disclaimers

#1 Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu.

#2 Segala perkongsian kisah peribadi adalah HAK MUTLAK saya dan keluarga. Semuanya adalah berdasarkan pengalaman dan kenangan kami. TIADA berkaitan dengan yang hidup atau yang mati. HANYA KEHIDUPAN KAMI.