Monday, 12 May 2014

Pelarasan Harga Produk Shaklee Di Antara Harga Ahli Dengan Harga Runcit

Halluuuuu... Selamat tengahari ye semua...

Haaa.. ambik laa korang bila Shaklee dah buat 'enforcement' baru. Berkuat kuasa serta merta!!!! Tak tangguh-tangguh lagi dah...

Nak cakap apa ni??? Padan Muka ke???? mmmmm... tak lahhhh... Bagus sangat-sangat hokeyyyy!!!

Yat paling suka dengan new enforcement ni. Baru adil dan sama rata.
Sebenarnya, entry ni yat nak perjelaskan kepada anda-anda yang masih mempertikaikan kenapa AKU (tidak berdaftar sebagai AHLI) tidak lagi layak mendapat harga AHLI...
Adakah anda AKU yang yat maksudkan tu??? Haaa, tengok cermin tanya laaa diri ye...
NEW ENFORCEMENT
  • HARGA AHLI hanya untuk ahli yang berdaftar sahaja.
  • HARGA RUNCIT khas kepada anda yang TAK NAK BERDAFTAR.
Jangan marahkan SID sekiranya anda mendapat harga RUNCIT ye. Kami hanya mengikut peraturan yang pihak syarikat tetapkan dan yang paling penting KAMI MENCARI REZEKI YANG BERKAT. Untuk diberikan kepada keluarga kami. Yang mana akan menjadi darah daging. Keberkatan itu yang paling penting. Bukan untung semata-mata kerana PELUANG kepada anda telah dibuka.

Tak payah laaa bising-bising dimana-mana medium online bercakap pasal kenapa dah tak boleh beli Shaklee dengan harga ahli. Jangan sebarkan aura negatif yang anda sendiri akan terasa cas negatif itu. Bercakap lah yang indah-indah sahaja. Jangan jadi orang yang RUGI, bercakap sesuatu yang anda sendiri tidak TAHU.

Siapa kata Shaklee @ kami SID tak boleh lagi beri anda HARGA AHLI????? 

Sebab tu yat cakap, kalau tak tahu cara, tak faham rules yang syarikat tentukan..sila laa jangan bising-bising. Tak dak paedah pun!!!! Meh sini yat kongsikan dengan anda semua. Agar jangan lagi ada yang terlalu negatif.

Shaklee tetap memberikan anda peluang untuk mendapatkan setiap produk dengan HARGA AHLI tapi dengan syarat, BERDAFTARLAH!!!

BERDAFTAR lahhh sayang-sayang semua. TAK RUGI PUN!!! Malah, lagi memberi anda banyak faedah.
OPTION 1
**********
  1. KEAHLIAN adalah seumur hidup. Hanya dengan kos RM65.00 sahaja. Bukan RM65k pun. Tak perlu pun pergi buat loan kat bank.
OPTION 2
**********
  1. KEAHLIAN PERCUMA SEUMUR HIDUP dengan pembelian dalam 1 RESIT sebanyak 200 UV (Unit Value) bersamaan dengan RM650.00 dalam satu resit.

Apa KEISTIMEWAAN selepas berdaftar?
=============================
  • Anda layak untuk dapat harga AHLI sehingga 30% potongan bagi setiap produk dalam setiap pembelian. SO, tak de lagi laa isu yang 'menyampah' kena PM SID tiap kali nak dapatkan produk Shaklee. Sebab anda dah jadi ahli kan, so memang harga ahli. Dalam memberkit tu nanti dah ada PRICE LIST!
  • Dapat kumpul point dan sekiranya cukup UV (Unit Value), anda layak untuk mendapat BONUS / CASH BACK. Minimum UV ialah 150 point bersamaan dengan RM465.00 pembelian.
  • Dapat tawaran istimewa setiap bulan. Contohnya, Buy 6 Free 1.
******Dan sekiranya anda MEMILIH UNTUK MENJANA PENDAPATAN bersama Shaklee******
  • Dapat melancong secara percuma ke luar negara / dalam negara dan juga Umrah bertaraf 5 Bintang
  • Dapat peluang memiliki Car Bonus. Nama je car bonus, tapi Shaklee kasi cash. Boleh laa buat bayar rumah baru.
  • Dan yang akan dapat setiap bulan is CASH BONUS. Yang tak cuba, yang tak rasa memang tak akan rasa. 6 bulan yat bagi peluang pada diri sendiri, dan Alhamdulillah 4 angka setiap bulan PASTI dalam tangan.
Dan ANDA juga PASTI BOLEH!!!

Jangan lagi mempertikaikan KENAPA kena PM??? Sekarang dah tak ada lagi hokeyyyyy.... HARGA AKAN DI TEMPEK SECARA TERUS DI WALL FB & BLOG, tapi HARGA RUNCIT LAAA YEE!!!

Berdaftarlah bersama yat dan Team Ohsem: SHINING GOLDEN TEAM!!

Shaklee Independent Distributor | ID: 866665
FB Fan Page HayatiVitamiz
Facebook yat hayati
SMS / Whats App 019-397 9157
Email: hayatisuki84@gmail.com 

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :-)

Penafian / Disclaimers

#1 Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu.

#2 Segala perkongsian kisah peribadi adalah HAK MUTLAK saya dan keluarga. Semuanya adalah berdasarkan pengalaman dan kenangan kami. TIADA berkaitan dengan yang hidup atau yang mati. HANYA KEHIDUPAN KAMI.