Tuesday, 9 June 2015

Kesan Amalkan Vitamin C Shaklee

Assalamualaikum semua..

Semoga sihat-sihat hendaknya ye. Hari ni yat nak share tentang kesan ber"vitamin C" ni. Sebab bulan ni bulan vitamin kecantikan kan?!


Nak cantik macam empunya testimoni itu tak?

Nampak kan kelainana kulit muka beliau. Hanya dengan Sustained Release Vitamin C Shaklee sahaja. Jadi yat nak kongsi dengan anda semua tentang kebaikan Vitamin C ini.Kepada yang belum mencuba Sustained Release Vitamin C Shaklee ini mungkin tertanya-tanya bagaimana rupa Vitamin kegilaan ramai ini kan? Sini yat belanja anda rupa bentuk vitamin kesayangan yat ni.Taraaaa.... ini lah dia rupa vitamin C :-)

Satu tablet Sustained Release Vitamin C Shaklee menyamai tujuh biji setengah buah oren. Agak-agaknya la kan, mampukah kita mengambil tujuh biji buah oren setiap hari untuk lengkapkan keperluan vitamin C??Vitamin C ini bagus dan dihasilkan daripada ekstrak jagung yang mana merupakan sumber utama.


Yat suka Vitamin C ini sebab ianya agen antioksidan yang kuat selain Vitamin A dan Vitamin E.

Pengambilan Vitamin C secara konsisten dan berterusan memberikan kesan yang membantu mencerahkan kulit dan menghaluskan.

Ini kerana Vitamin C sebenarnya membantu badan manusia menghasilkam kolagen.

Kandungan kolagen yang mencukupi memberikan kulit anda lebih cerah, tegang dan gebu.


Untuk lebih "jatuh cinta" dengan Vitamin C Shaklee ini, anda boleh klik di SINI. Yat pernah share di situ dulu tau.

Sekarang ini yat masih mengamalkan Vitamin C ini sejak jatuh cinta pada tahun 2012. Nak tengok testimoni yat sendiri boleh klik SINI. Gambar 'close up' lagi tau. :-)

So, nak dapatkan Vitamin C yang sedang hangat promosi ni, boleh segera hubungi yat ye.Your Trusted SID
yat | 019 397 9157
Shaklee Klang & Shah Alam (C.O.D)

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :-)

Penafian / Disclaimers

#1 Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu.

#2 Segala perkongsian kisah peribadi adalah HAK MUTLAK saya dan keluarga. Semuanya adalah berdasarkan pengalaman dan kenangan kami. TIADA berkaitan dengan yang hidup atau yang mati. HANYA KEHIDUPAN KAMI.