Tuesday, 2 June 2015

Promo Jun 2015 : Vitamin E dan Vitamin C

Assalamualaikum..

Nah yat kasi kepada semua yang ternanti-nanti update dari mamadasuki.blospot.com tentang promo item bulan ini.

Taraaaaa... ini dia.

Vitamin Kecantikan Kulit kegemaran yat. Vitamin ini lah yang pertama yat ambil ketika mula-mula serius ber'Shaklee'. :-)

Beli dua botol vitamin ini (mana satu) dan layak dapat 5% diskaun. So, pilihlah yang mana berkenan di hati. Vitamin E ATAU Vitamin C???
Jika nak lagi banyak penjimatan, boleh beli yang promosi BELI 6 PERCUMA 1. Kongsi dengan kawan-kawan atau adik beradik.

Lagi satu berita baik, BELI 6 PERCUMA 1 VITAMIN E COMPLEX layak mendapatkan BONUS atau Cash Back pada pertengahan Julai nanti.

Lagi BEST bila anda juga layak mendapat KEAHLIAN SECARA PERCUMA seumur hidup. So, setiap item Shaklee selepas ini, anda layak mendapat HARGA AHLI yang less sehingga 30% berbanding harga runcit.So, pilihan di tangan anda. Yang mana satu berkenan dihati. :-)

Kalau yat, yat nak kedua-duanya demi nk kulit yang cantik dan glowing gitu. Anda pilih yang mama satu???

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :-)

Penafian / Disclaimers

#1 Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu.

#2 Segala perkongsian kisah peribadi adalah HAK MUTLAK saya dan keluarga. Semuanya adalah berdasarkan pengalaman dan kenangan kami. TIADA berkaitan dengan yang hidup atau yang mati. HANYA KEHIDUPAN KAMI.