Tuesday, 15 September 2015

Audit lagi!!

Hari ni rutin kerja bermula lagi. Sertiap tahun pasti diri sendiri akan jadi auditee. Berkenan betul auditor tu kat ai tau..hehe

Its all about kerja hakiki. Yessss, yat memang ada kerja hakiki tapi Shaklee adalah the other half. Yat suka bisnes. Sebab tu yat sayang dengan Shaklee.

Yat suka kerja hakiki yat sekarang, sebab nya dapat jumpa dengan pelbagai lapisan orang atau masyarakat. Sebab kerja kami adalah 'serves' masyarakat.


Jom layan sikit gambar-gambar sepanjang auditing hari ini. Untuk skop pergi site, terpaksa meng 'excuse' kan diri demi tuntutan seorang mama.
Perlu pam susu untuk baby Awish memandangkan sejak pagi tadi yat belum mengepam. Perlu konsisten pam (walaupun dah skip 1 sesi pagi tadi) untuk hasil yang ohsemmm. Demi Awish dan tugas yang diamanahkan Allah untuk menyusukan dia, mama rela. :-)

Tolak ketepi sekejap urusan kerja demi anak syurga.

 

Alhamdulillah. 10 oz untuk sesi ini. Sekali pam. Masih lagi konsisten dengan Set Menyusu Shaklee dan juga konsisten "power pumping". Sehingga saat ini, hasil pump tidak pernah mengecewakan yat. :-)

Terima kasi set menyusu Shaklee yang menjadi asbab susu baby Awish masih meriah. Terima kasih Allah. Syukur sangat-sangat.


 love breastfeeding..
''breastfeeding c.u.m carrier mama"

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :-)

Penafian / Disclaimers

#1 Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu.

#2 Segala perkongsian kisah peribadi adalah HAK MUTLAK saya dan keluarga. Semuanya adalah berdasarkan pengalaman dan kenangan kami. TIADA berkaitan dengan yang hidup atau yang mati. HANYA KEHIDUPAN KAMI.