Thursday, 10 September 2015

Sijil Halal Shaklee 2015

Assalamualaikum...

Isu lama kembali menghangatkan situasi. Apa dia?? Status halal Shaklee.

Ye laaa, yat tahu Shaklee ni produk makanan kesihatan No #1 di Amerika (US). Even White House pun pakai produk ni kan. Tapi, tak payah laa 'melampau' sangat.

Best product will speak itself. Dan, mana-mana yang dah rasa kesan Shaklee ni In Sha Allah akan istiqamah mengunakan produk ini.

Meh sini nak cerita pasal produk yan dikatakan TIDAK HALAL ini. Yat bukan lah pandai sangat, tapi yat ada kongsi kat SINI. Anda boleh rujuk entry berkenaan untuk kesahihan status ini.

Anda yang masih ada keraguan dengan status halal produk Shaklee, dijemput tengok-tengok ye.


Ini adalah sijil HALAL Shaklee yang telah dikeluarkan oleh ISA yang bertarikh 16 Januari 2015 bersamaan dengan 25 Rabi-ul-awwal 1436H.

Semoga ini dapat membantu kita semua mendapat kepastian berhubung perkara ini ye... (^___*)

Shaklee Independent Distributor | ID 866665
Facebook yat hayati
FB Fan Page HayatiVitaminz
SMS / Whats App 019-397 9157
Email: yat_1916@yahoo.com

0 comments:

Post a comment

Penafian / Disclaimers

#1 Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu.

#2 Segala perkongsian kisah peribadi adalah HAK MUTLAK saya dan keluarga. Semuanya adalah berdasarkan pengalaman dan kenangan kami. TIADA berkaitan dengan yang hidup atau yang mati. HANYA KEHIDUPAN KAMI.