Sunday, 8 November 2015

Masker Vitamin C Shaklee

Bila harga murah (promosi laa katakan), boleh laa grab lebih botol kan? hehe

Vitamin C Shaklee ni bukan sahaja boleh dimakan untuk masalah kesihatan kulit dan kesihatan keseluruhanya, tetapi boleh juga dibuat masker.

Haa..siapa yang pernah buat?? Jom komen. Kongsi laaa :-)

Yang tak pernah buat, jom yat share cara-caranya ye...

Credit BLOG ini

Jom laa buat. Kalau rajin, boleh buat 2kali seminggu.

Kalau tak rajin macam yat ni, buat laa 1x seminggu. At least, kita buat kan?? hehe 
Nak cantik, kena usaha. Nak kulit cun, kena laa rajin.

Tapi, yang penting kena dapatkan laa dulu masa harag promo ni. Baru boleh buat masker sokmo. :-)



Credit BLOG ini

Bagaimana nak dapatkan??? Boleh terus hubungi yat ye.


Shaklee Independent Distributor | ID 866665
Facebook yat hayati
FB Fan Page HayatiVitaminz
SMS / Whats App 019-397 9157
Email: yat_1916@yahoo.com

2 comments:

  1. makan vitamin C je..kulit hilang jerawat dan kulit pun cantikkan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu sis azimah. sokong pendapat awak ;-)

      Delete

Penafian / Disclaimers

#1 Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu.

#2 Segala perkongsian kisah peribadi adalah HAK MUTLAK saya dan keluarga. Semuanya adalah berdasarkan pengalaman dan kenangan kami. TIADA berkaitan dengan yang hidup atau yang mati. HANYA KEHIDUPAN KAMI.