Friday, 13 November 2015

Peluang Menjana Pendapatan Paling Mudah Bersama Shaklee

Assalamualaikum semua..

Entry ni khusus untuk anda yang sedang mencari idea untuk memulakan perniagaan sebagai 'side income' keluarga. Lebih-lebih lagi jika anda sudah berdaftar sebagai Keluarga Shaklee.

Sangat mudah.


Kenapa??

1) Anda sudah berdaftar dan sebelah kaki sudah berada dalam dunia perniagaan suplemen. Cuma perlu mulakan sahaja.

2) Anda adalah testimoni kerana anda sendiri pengguna produk Shaklee. Lagi mudah untuk berkongsi dengan yang lain.

3) "Pejabat" anda hanyalah telefon pintar sahaja. Kerana hanya dengan telefon sahaja anda boleh berhubung dengan pelanggan dan rakan niaga anda. Menuntut ilmu kelas bisnes pun dalam talian je tau.

4) Tidak perlu simpan stok. Tidak perlu ke pejabat pos untuk membuat penghantaran. Semua ni Shaklee akan uruskan. Anda cuma perlu klik..klik..and klik maklumat pembelian dengan terperinci. Then...taraaaa..Shaklee hantar terus ke depan pintu ye...

5) Based bisnes Shaklee ini lebih kepada ONLINE. Jadi, siapa pun anda..suri rumah, pelajar universiti, pekerja swasta / kerajaan, anda layak untuk rebut peluang ini. Bisnes Shaklee adalah untuk semua walau siapapun anda.

Material untuk mulakan bisnes bila dah berdaftar sebagai ahli.
6) Produk yang telah dikenali dan telah lama didunia dan menjadi pilihan setiap rakyat Malaysia. NO worries hokayyy! ☺

So, jangan risau ye kawan-kawan. Bisnes Shaklee merupakan bisnes online yang modalnya kecil tapi hasilnya besar. Dan yang paling best, bisnes sepanjang zaman.

Jom mula sekarang. Boleh topup "kebocoran" sana sini bajet bulanan kan? Hehe..

Jangan lupa hubungi yat ye!!

-Yat-Pengedar Sah Shaklee Kapar Klang
019-397 9157
COD: Kapar.Klang.Shah Alam
Pengeposan Seluruh Malaysia
9

0 comments:

Post a comment

Penafian / Disclaimers

#1 Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu.

#2 Segala perkongsian kisah peribadi adalah HAK MUTLAK saya dan keluarga. Semuanya adalah berdasarkan pengalaman dan kenangan kami. TIADA berkaitan dengan yang hidup atau yang mati. HANYA KEHIDUPAN KAMI.