Sunday, 24 January 2016

Parcel Drypers Dah Sampai

Yeayyy, akhirnya bungkusan yang ditunggu telah sampai ke muka pintu rumah kami ;-)

Ingat lagi tak, entry yang yat kongsikan DI SINI, tentang tebus point Drypers untuk abang Dasuki?

Minggu lepas parcel tu dah selamat sampai. En.cinta hati kata, parcel tu diselitkan di grill rumah. Maklumlah, kami berdua bekerja. Mungkin abg posman tu sampai, kami masih belum tiba dirumah.

Anyway, bagi yat parcel tu tak adalah ambil masa yang lama sangat. Lebih kurang 3minggu jugak yat tebus point tu.

Taraa..ini lah dia bungkusan tu. Yat cuma "try & error" je tebus 1 bungkus Drypers ni. Cuma nak tahu tahap service diorang dan mencari kepastian tentang barang yang akan dimiliki nanti. Tapi, alhamdulillah semuanya berjalan lancar tanpa sedikit pun masalah.

1 bungkus Mini Wee Wee Dry memerlukan 850 point untuk ditebus. Dan yat punya ada lebih kurang 2k point. Dan yang paling best is "FREE DELIVARY".

Hope enjoy laa dengan servis baru Drypers ni ye!! Yang belum jad ahli drypers, sila tinggalkan alamat emel untuk yat invite anda menjadi ahli drypers.

0 comments:

Post a comment

Terima kasih atas komen anda :-)

Penafian / Disclaimers

#1 Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu.

#2 Segala perkongsian kisah peribadi adalah HAK MUTLAK saya dan keluarga. Semuanya adalah berdasarkan pengalaman dan kenangan kami. TIADA berkaitan dengan yang hidup atau yang mati. HANYA KEHIDUPAN KAMI.