Friday, 1 January 2016

Selamat Tahun Baru 2016

Assalamualaikum..

Perkara pertama yat nak ucapkan adalah selamat tahun baru 2016 kepada semua pembaca yang sudi singgah di blog yat ni. Terima kasih ye kerana sudi membaca disini.

Yat harap, perkongsian yat disini membantu anda semua ye.


Apa azam kawan-kawan? Yat berdoa semoga kita semua lebih diberi rezeki yang berkat dan dipermudahkan urusan untuk menempuhi tahun 2016 yang lebih mencabar ini. Amin.

Entry ni just nak 'lakarkan' memori bersama keluarga kecil kami semasa menyambut di ambang 2016. Saja je bawa abg Dasuki dan adik Darwish keluar tengok bunga api. Niat nak keluar dekat-dekat je, tapi sudahnya sampai ke Kampung Baru. haha

Alang-alang ke sana, niat nak makan 'SomTam'  tapi terbantut dek kerana betik muda dah habis.

So, makan laa apa-apa yang patut. Jom la layanz gambar kenangan kami disana malam tadi. :-)

Terima kasih sudi singgah ye!!

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :-)

Penafian / Disclaimers

#1 Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu.

#2 Segala perkongsian kisah peribadi adalah HAK MUTLAK saya dan keluarga. Semuanya adalah berdasarkan pengalaman dan kenangan kami. TIADA berkaitan dengan yang hidup atau yang mati. HANYA KEHIDUPAN KAMI.