Saturday, 23 January 2016

Testimoni Pencuci Muka Shaklee: Nutriwhite Gentle Deep Foaming Cleanser

"Dulu jeles sangat tengok orang kulit bersih, licin, glowing. Sedangkan wajah sendiri waktu tu berminyak, gelap, jerawat sana sini.

Sampai pernah rasa malu nak buat presentation. Yela duduk je depan semua confirm pandang muka dulu kan? So sekarang faham sangat perasaan anda anda yang ada masalah macam ni.

Takpe sabar relax kita consume dulu set kecantikan shaklee sampai kulit rasa dah okay. Disebabkan terlalu excited nak mencuba actually cleanser ni dah siap beli bulan lepas just takut nak try.

Alhamdulillah dah lebih seminggu guna:

1. Kulit makin okay
2. LEMBUT dan SEGAR je lepas pakai
3. Bekas jerawat makin hilang.


Yang paling penting cleanser ni bebas dari bahan kimia dan daripada natural ingredients.

Siapa siapa yang mementingkan jenama tu. Nutriwhite Foaming Cleanser ni setanding dengan ESTEE LAUDER, SKII, MARY KAY tau. Dan boleh tahan sampai 8 bulan. Picit sikit je dah memadai setiap kali guna." - Cik Fatin
 
Cantik tak??

Nak boost kan confident level anda dikalangan kawan-kawan?

Apa lagi, jom try pencuci muka Shaklee pula. Yang penting, tanpa paraben dan NATURAL ingredients.

Jangan segan, jangan malu untuk hubungi yat ye. :-)

019 397 9157

Yat Hayati
Your Trusted Shaklee Distributor
COD Klang || Shah Alam
Pengeposan ke seluruh Malaysia

0 comments:

Post a comment

Penafian / Disclaimers

#1 Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu.

#2 Segala perkongsian kisah peribadi adalah HAK MUTLAK saya dan keluarga. Semuanya adalah berdasarkan pengalaman dan kenangan kami. TIADA berkaitan dengan yang hidup atau yang mati. HANYA KEHIDUPAN KAMI.