Tuesday, 19 January 2016

Vitamin E Membantu Perokok Tegar Berhenti Merokok


Assalamualaikum..

Semalam dapat Whats App daripada seorang bakal pengguna Shaklee untuk masalah "smoking". Beliau mencari sesuatu yang sihat, yang boleh membantu masalah ketagihan rokok. Dan hasilnya, hasil pencarian beliau menjumpai testimoni ataupun "true story" tentang perokok tegar yang berjaya meninggalkan tabiat merokok dengan bantuan suplemen Shaklee.

Yat nak berkongsi dengan anda semua juga based on "true story" DI SINI. Kredit kepada beliau dan en.suami beliau yang dah berjaya berhenti menjadi 'penyedut asap berjaya' selepas 20 tahun menjadi perokok tegar.

Anda mempunya masalah rokok?

Ingin meninggalkan tabiat merokok demi anak-anak dan isteri tersayang?

Setkan niat dihati dan minda, dan cuba ikhtiar bersama Shaklee. Mana tahu supplement no #1 ini menjadi ASBAB untuk anda menjaga kesihatan insan tersayang itu.

Jangan segan, jangan malu untuk hubungi yat ye. :-)

019 397 9157
Yat Hayati
Your Trusted Shaklee Distributor
COD Klang || Shah Alam
Pengeposan ke seluruh Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :-)

Penafian / Disclaimers

#1 Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu.

#2 Segala perkongsian kisah peribadi adalah HAK MUTLAK saya dan keluarga. Semuanya adalah berdasarkan pengalaman dan kenangan kami. TIADA berkaitan dengan yang hidup atau yang mati. HANYA KEHIDUPAN KAMI.