Saturday, 15 July 2017

Bisnes Online Shaklee: Kenapa Saya Setia Bersama Shaklee Sejak 2012?

Entry hujung minggu ni cekyat nak kongsi dengan anda kenapa Yat kembali aktif ber"Shaklee" selepas 'berehat' hampir tiga tahun.

Tapi, walaupun berehat hampir 3 tahun, Yat masih meneruskan bisnes online Shaklee cuma secara tidak aktif di media sosial.

Order daripada rakan-rakan serta loyal customer masih ada, cuma tidak terlalu menonjol seperti dahulu pada ketika cekyat dalam tempoh berehat itu.

Kenapa kembali aktif?

Yat mengambil keputusan selepas menilai segala point-point yang terlibat. Antarnya ialah:

  • Produk Shaklee terus melangkah maju membantu kesihatan orang lain termasuk kesihatan Yat sendiri. 
  • Satu produk yang dikenali ramai dan masih menjadi pilihan yang ingin sihat bersama produk suplemen secara selamat dan semulajadi. 
  • Sebanyak 100,000 kajian setiap tahun yang dilaksanakan oleh Shaklee terhadap produk-produk yang menyebabkan Yat semakin yakin. 
  • Pengalaman Yat selama hamil, menyusu, berpantang serta memiliki kulit sihat bersama Shaklee mendorong Yat terpaksa mengakui kehebatan supplement / produk Shaklee. 
  • Disaat Yat mengambil keputusan untuk kembali aktif, pihak pengurusan Shaklee telah mengubah peraturan lama kepada peraturan baharu (2017) yang mana telah memberi peluang kepada setiap Shaklee Independent Distributors (SID) untuk menikmati keuntungan runcit. Walaupun rules ini pernah dibangkitkan pada 2014. 
Apakah peluang bisnes sekiranya berdaftar sebagai SID?

Yat merujuk kepada point terakhir yang cekyat kongsikan di atas.

Sekiranya anda masih ragu-ragu untuk memulakan bisnes Shaklee anda (jika telah berdaftar sebagai Ahli Shaklee) ataupun anda yang masih tercari-cari peluang untuk menjalankan bisnes online yang flexible, Yat kongsi dengan anda perkara utama terlebih dahulu.

Untung Runcit 

Bukan Yat maksudkan bisnes Shaklee semata-mata untuk untung, untuk duit semata-mata. Niat dihati perlu betul. Kenapa anda mencari bisnes online sebagai part time?

  • Adakah ntuk membantu kesihatan orang lain?
  • Adakah untuk membantu menambahnilai kehidupan orang lain?
  • Adakah untuk membantu keluarga atau pasangan anda?
Perbetulkan NIAT di HATI anda terlebih dahulu ye.

Okay, dari segi keuntungan (dalam mencari pendapatan tambahan di tahun 2017), Shaklee memberikan anda ruang yang seluas-luasnya.

Keuntungan runcit dari segi HARGA.

Harga Ahli cuma diberikan kepada Ahli Shaklee sahaja.

Harga Runcit diberikan kepada Bukan Ahli Shaklee.

Contoh:

Sustained Release Vitamin C Shaklee -180 biji / botol

Harga Ahli - RM82.68.

Harga Bukan Ahli - RM97.50

Untung Runcit - RM14.82 / botol

Peraturan baru yang Shaklee kuatkuasakan ini sesungguhnya membantu para SID menjana pendapatan pasif dari rumah dan juga membantu menjaga produk Shaklee daripada permainan harga dikalangan individu yang tidak bertanggungjawab.

Sekiranya anda ingin menjadi sebahagian dari keluarga Shaklee kami. Klik SINI untuk berdaftar sebagai ahli Shaklee.

Hubungi Yat :

019-397 9157 
COD Klang.Kapar.Shah Alam 
Pengeposan Seluruh Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :-)

Penafian / Disclaimers

#1 Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu.

#2 Segala perkongsian kisah peribadi adalah HAK MUTLAK saya dan keluarga. Semuanya adalah berdasarkan pengalaman dan kenangan kami. TIADA berkaitan dengan yang hidup atau yang mati. HANYA KEHIDUPAN KAMI.