Thursday, 13 July 2017

Cara Hilangkan Jeragat atau Spot Hitam Dengan Cepat

Masalah jeragat atau spot hitam diwajah memang mengambil masa yang lama untuk diatasi.

Cekyat pernah bertanyakan satu Spa yang sangat terkenal di Malaysia berkenaan kos untuk menghilangkan jeragat atau spot hitam diwajah. Anda tahu tak berapa kosnya?

Cekyat tidak pernah menggunakan khidmat di SPA selama ini untuk kecantikan kulit wajah. Cuma cekyat gunakan barang-barang didapur sahaja. Terutamanya Tomato Ice Cube.

Oh ye, kos untuk merawat masalah jeragat atau spot hitam diwajah di SPA yang berkenaan adalah RM250.00 satu sesi.

Korang rasa?? Mampu tak? Sehingga jeragat atau spot hitam itu betul-betul hilang atau pudar, agak-agaknya berapa sesi perlu anda lalui sesi rawatan itu?

1 sesi?

3 sesi?

10 sesi?

Berapa kos agaknya yang perlu anda sediakan?

Cara selamat yang cekyat boleh kongsi dengan anda ialah dengan menggunakan Spot Whitening Treatment Shaklee untuk merawat jeragat atau spot hitam dari luar dengan cara cepat dan selamat.

Apakah Spot Whitening Treatment Shaklee?

 

 
Kalau anda seorang jelitawan yang ingin cantik dari dalam dengan selamat macam cekyat dan ingin mencuba supplemen Shaklee serta perlukan konsultasi sebelum mendapatkannya, jangan segan-segan hubungi cekyat ye.

Hubungi cekyat
019-397 9157
COD Klang.Kapar.Shah Alam
Pengeposan Seluruh Malaysia 

Harga Nutriwhite Spot Whitening Treatment Shaklee: Klik SINI

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :-)

Penafian / Disclaimers

#1 Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu.

#2 Segala perkongsian kisah peribadi adalah HAK MUTLAK saya dan keluarga. Semuanya adalah berdasarkan pengalaman dan kenangan kami. TIADA berkaitan dengan yang hidup atau yang mati. HANYA KEHIDUPAN KAMI.