Monday, 17 July 2017

Nutriwhite Shaklee - Set Penjagaan Wajah Murah dan Berkesan

Adakah anda masih tercari-cari set penjagaan wajah yang murah dan berkesan sesuai dengan bajet yang mampu anda laburkan.

Memang tidak dinafikan ramai wanita obses nak dapatkan wajah putih berseri. Ada yang sanggup membelanjakan ribuan ringgit demi mendapatkan kulit putih berseri. Malah ada juga yang sanggup menahan kesakitan seperti membuat pembedahan plastik surgery dan cucuk botox di wajah mereka. Demi cantik, segala kesakitan rela ditanggung kan?

Bagi cekyat pula, cekyat lebih suka cantik dengan kulit yang sihat dan berseri-seri tanpa kesakitan. Cekyat sama juga macam anda semua, ingin kelihatan cantik, flawless, berseri-seri dan putih menawan. Naluri perempuan kan?

Bagaimana ingin kelihatan cantik berseri tanpa kesakitan suntikan?

 

Bai cekyat, tips utama nak cantik berseri adalah penjagaan wajah. Penjagaan wajah kena ada disiplin yang tinggi terutamanya #kenarajin. Itulah kunci kepada penjagaan wajah yang mempunyai kulit sihat cantik berseri.

Ramai yang tidak tahu dan tidak menyedari yang Shaklee juga mempunyai set penjagaan wajah yang tip top seperti jenama set penjagaan wajah yang terkenal.

Cekyat memang memilih Set Penjagaan Wajah @ Set Skincare Shaklee dalam menjaga wajah cekyat.
Nak putih?
Nak kelihatan berseri-seri?
Nak nampak flawless tanpa noda?
Entry kali ini cekyat kongsikan Set Penjagaan Wajah Murah dan Berkesan daripada Shaklee iaitu Set Nutriwhite. 

Set Nutriwhite Shaklee

 

Cekyat pernah kongsikan dalam entry sebelum ini di SINI.Set Penjagaan Wajah Nutriwhite

Mengandungi tujuh item yang terdiri daripada:-
  • Gentle Action Makeup Remover (150 ml) - Memcuci kulit muka dan mennggal sel-sel mati dengan lembut tanpa meninggalkan kesan
  • Gentle Deep Foaming Cleanser  (150 ml) - Membersihkan dan menyegarkan kulit
  • Soothing Radiance Whitening Softener (150 ml) - Mengembalikan keseimbangan kelembapan kulit wajah kepada pH yang sebenar
  • Daily Defense Whitening Essence (30 ml) - mencegah kulit daripada rosak akibat terdedah kepada cahaya matahari dan  membaiki kulit dan mengembalikan seri wajah. Strukturnya yang mudah diserap oleh kulit menjadikan kulit semakin lembut.
  • Ultimate Protection Whitening Lotion SPF 15 (50 ml) - melindungi anda daripada kesan-kesan memudaratkan cahaya matahari dan membantu membina daya ketahanan kulit terhadap kerosakan persekitaran 
  • Overnight Renewal Whitening Cream (48 g) - Memperbaharui dan mengembalikan keremajaan kulit sewaktu tidur
  • Spot Whitening Treatment (10 ml) - Memperbaiki kesan-kesan matahari serta jeragat kulit dengan cepat

Nutriwhite: Set Asas


 

Nutriwhite: Set Whitening / Set Putihkan Kulit


Lumrah seorang wanita atau perempuan, nak cantik memang sanggup berhabis kan? Tapi dengan Shaklee, anda boleh membuat pelaburan penjagaan wajah bersesuaian dengan bajet anda.

Anda boleh mulakan dengan Set Asas Nutriwhite terlebih dahulu dan kemudian membuat tambahan sedikit demi sedikit untuk memenuhi semua item Set Whitening Nutriwhite Shaklee.

Langkah mudah untuk menggunakan Set Penjagaan Wajah Nutriwhite Shaklee

 
Macamana? Baru percaya ye yang Shaklee juga mempunya Set Penjagaan Wajah selain daripadan vitamin-vitamin hebat yang menjadi rebutan jelitawan semua.

Kesan penggunaan set penjagaan wajah Shaklee ini setanding dengan nama-nama besar seperti SKII dan Estee Lauder. Ini bukan cekyat cakap, tapi pengguna yang dah merasai kedua-dua jenama tersebut dan Shaklee sendiri.

Tapi, apa yang penting adalah set penjagaan wajah Shaklee SELAMAT, BERKESAN & MESRA ALAM tanpa bahan-bahan kimia. Cuma dengan bahan-bahan semulajadi sahaja.

Kalau anda seorang jelitawan yang ingin cantik dari dalam dengan selamat macam cekyat dan ingin mencuba supplemen Shaklee serta perlukan konsultasi sebelum mendapatkannya, jangan segan-segan hubungi cekyat ye.

Hubungi cekyat
019-397 9157
COD Klang.Kapar.Shah Alam
Pengeposan Seluruh Malaysia
Harga Set Nutriwhite Shaklee: Klik SINI

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :-)

Penafian / Disclaimers

#1 Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu.

#2 Segala perkongsian kisah peribadi adalah HAK MUTLAK saya dan keluarga. Semuanya adalah berdasarkan pengalaman dan kenangan kami. TIADA berkaitan dengan yang hidup atau yang mati. HANYA KEHIDUPAN KAMI.