Tuesday, 25 July 2017

Pengumuman: Nutriwhite Shaklee dan Enfuselle Shaklee Bakal Dihentikan Pengeluaran

Anda pencinta Set Kecantikan Kulit Shaklee terutamanya Set Skin Care Shaklee ini jangan bersedih ye dengan pengumuman dari Shaklee ini.

Termasuk la cekyat ini.

Mula-mula agak terkejut dengan pengumuman rasmi di web Shaklee, tapi kalau bersedih sangat pun Shaklee tetap menghentikan pengeluaran Nutriwhite dan Enfuselle ini.

Apa yang anda dan cekyat perlu buat sekarang ini ialah cepat-cepat dapatkan stok yang terhad ini. Buat simpanan atau stok terus.

Penggunaan setiap item ini kan tahan lama. So, in Sha Allah anda dan cekyat tetap boleh merasa Set Skincare Shaklee ini dalam tempoh kehilangan ini. Betul tak?

So, apa lagi?  

Kalau anda seorang jelitawan yang ingin cantik dari dalam dengan selamat macam cekyat dan ingin mencuba produk Shaklee serta perlukan konsultasi sebelum mendapatkannya, jangan segan-segan hubungi cekyat ye.

Cekyat Shaklee
019.397.9157
Pengedar Shaklee Berdaftar Sejak 2012
COD Kapar & Klang & Shah Alam
Pengeposan ke seluruh MalaysiaHarga Set Skincare Shaklee: Klik SINI

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :-)

Penafian / Disclaimers

#1 Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu.

#2 Segala perkongsian kisah peribadi adalah HAK MUTLAK saya dan keluarga. Semuanya adalah berdasarkan pengalaman dan kenangan kami. TIADA berkaitan dengan yang hidup atau yang mati. HANYA KEHIDUPAN KAMI.