Thursday, 3 August 2017

6 Sebab Mengapa Perlu Pilih Omega Guard Shaklee Sebagai Minyak Ikan Pilihan

Minyak ikan sering menjadi pilihan dalam melengkapkan nutrisi dan keperluan badan.

Yang lebih penting lagi ianya menjadi pilihan ibu bapa untuk tumbesaran anak-anak selain untuk kesihatan dan kecantikan optimum. Di pasaran memang terdapat banyak minyak ikan yang dijual tetapi mempunyai kualiti dan harga yang berbeza.

Hari ini cekyat nak berkongsi dengan anda semua yang Shaklee menyediakan minyak ikan yang mempunyai kelebihan dan 6 sebab kenapa anda perlu pilih Omega Guard Shaklee sebagai makanan tambahan berupa minyak ikan untuk keluarga anda.


1. Penyulingan Molekul 3 Peringkat untuk mendapatkan ketulenan dan kepekatan yang berkualiti. Proses properitari ini memekatkan omega 3 dan menyingkirkan komponen berbahaya seperti raksa, plumbum, arsenik, kadmium, dioxins dan lain-lain bahan tercemar.

2. Kualiti yang terjamin yang mana minyak ikan Shaklee bergred Farmaseutikal.

3. Mempunyai DHA dan EPA yang Tinggi. 1 Sajian memberikan 990mg asid lemak Omega 3 (545mg EPA dan 360mg DHA)

4.Mengandungi 7 spektrum lengkap asid lemak omega 3 Tulen.

5. Bau dan rasa kesan hanyir yang minimum.

6. Diiktiraf oleh Friend of The Sea. Ianya untuk memastikan bekalan berterusan minyak ikan berkualiti tanpa menjejaskan alam sekitar. 

Istimewa kan Omega Guard Shaklee ni? Jadi buat la pilihan yang bijak dalam membeli dan mengamalkan minyak ikan.

Lagi best bila ada "Omega Rewards" dari Shaklee untuk pembelian Shaklee pada bulan ini. Boleh dapat FREE E-Voucher RM60.00 tau :-)

Cekyat Shaklee
019.397.9157
Pengedar Shaklee Berdaftar Sejak 2012
COD Kapar & Klang & Shah Alam
Pengeposan ke seluruh Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :-)

Penafian / Disclaimers

#1 Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu.

#2 Segala perkongsian kisah peribadi adalah HAK MUTLAK saya dan keluarga. Semuanya adalah berdasarkan pengalaman dan kenangan kami. TIADA berkaitan dengan yang hidup atau yang mati. HANYA KEHIDUPAN KAMI.