Wednesday, 16 August 2017

Hadiah Percuma Sempena Birthday

Assalamualaikum.. Good morning.. Selamat pagi..

Alhamdulillah, hari ini cekyat turns angka 33. Tak perlu sembunyikan umur kan? Umur is just angka sahaja. Betul tak?

Yang penting jiwa sentiasa muda dan sentiasa inginkan perubahan yang lebih baik dalam kehidupan di dunia dan akhirat.

Selamat Hari Lahir untuk diri sendiri. (abadikan hari lahir di blog.. hehe)

 

Sempena hari lahir cekyat ni, cekyat nak bagi hadiah untuk anda yang sudi COMMENT dan FOLLOW blog cekyat ni.

Syarat-syarat:-

1. Cuma COMMENT di entry ini dan  FOLLOW blog sahaja.

2. Tinggalkan LINK entry anda untuk cekyat FOLLOW anda semula.

Hadiah yang cekyat nak bagi ialah TOPUP percuma bernilai seperti dibawah :-)

  • 3 x topup RM10.00
  • 1 x topup RM30.00

Pemenang yang dipilih adalah daripada kalangan pengCOMMENT dan juga FOLLOWER berdasarkan angka tarikh lahir cekyat.. hehe

Jom laa rebut hadiah sempena hari lahir cekyat ni. hehe

Owhh.. tarikh tamat penyertaan untuk Hadiah Percuma Sempena Birthday cekyat ni ialah pada 23 Ogos 2017 @ 11.59pm sementara menunggu kehadiran baby baru.

Pssttt.. kalau anda pakai bil, its OK.. boleh je join contest ni. Kalau rezeki anda jadi pemenang, anda boleh je sedekahkan TOPUP percuma tu kepada yang memerlukan. Betul tak?? :-)

Cekyat Shaklee
019.397.9157
Pengedar Shaklee Berdaftar Sejak 2012
COD Kapar & Klang
Pengeposan ke seluruh Malaysia

6 comments:

  1. sila..sila kak pia... war2 kan kat anak anak kak pia juga ye... x sabar nak berkongsi rezeki ni :-)

    ReplyDelete
  2. happy birthday cikyatt jemput singgah : http://www.aeinnamusa.com/2017/08/9-bahaya-kosmetik-dan-make-up-bagi-ibu-hamil.html

    ReplyDelete
  3. Selamat Hari Lahir Yat (in advance :) )

    ReplyDelete
  4. Selamat Hari Lahir ... Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki... Semoga sentiasa sihat dan ceria selalu... Semoga dipermudahkan segala urusan... Semoga sentiasa dibawah rahmat Ilahi...

    Jom follow...

    FB : https://m.facebook.com/hani.rahman.3

    IG : https://www.instagram.com/hanirahman6377

    G+ : https://plus.google.com/111310701582050731878

    TWITTER : https://twitter.com/HaniFadhlina

    BLOG : http://hanifadhlinaabdulrahman.blogspot.my

    2ND BLOG : http://jombercontest.blogspot.my

    Terima kasih...

    ReplyDelete

Penafian / Disclaimers

#1 Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu.

#2 Segala perkongsian kisah peribadi adalah HAK MUTLAK saya dan keluarga. Semuanya adalah berdasarkan pengalaman dan kenangan kami. TIADA berkaitan dengan yang hidup atau yang mati. HANYA KEHIDUPAN KAMI.