Tuesday, 1 August 2017

Promo Ogos 2017: Istimewanya Dari Shaklee

Hai semua..

Hello Ogos.. Please be nice to me okayy. Bulan Ogos ni bulan cekyat tau. Bulan kelahiran dan bulan menerima kehadiran orang baru.

Shaklee memang suka bagi macam-macam kan kepada #shakleelovers kan?

Cuba tengok apa promo yang Shaklee sediakan sempena bulan Ogos 2017 ni.

Jom enroll now.

Macam tau-tau je yang cekyat akan berpantang kan? So Shaklee bagi promo Healthy Postnatal Set dan Healthy Prenatal Set

Anda yang sedang dalam proses macam cekyat pun dah boleh sediakan set ini. In Sha Allah membantu melengkapkan nutrisi badan anda.





Untuk yang ingin kekal awet muda dan cergas sentiasa, Shaklee turut promokan item Amazing Gold Set for Him & Her.

Banyak betul promo bulan Merdeka ni kan?

Cekyat Shaklee
019.397.9157
Pengedar Shaklee Berdaftar Sejak 2012
COD Kapar & Klang & Shah Alam
Pengeposan ke seluruh Malaysia

0 comments:

Post a comment

Penafian / Disclaimers

#1 Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu.

#2 Segala perkongsian kisah peribadi adalah HAK MUTLAK saya dan keluarga. Semuanya adalah berdasarkan pengalaman dan kenangan kami. TIADA berkaitan dengan yang hidup atau yang mati. HANYA KEHIDUPAN KAMI.