Wednesday, 9 August 2017

Jerawat Hilang Dengan Vitamin C Shaklee

Dua hari lepas semasa sedang memasak untuk makan malam, tiba-tiba dapat Whats App daripada seorang 'downline' berkongsi kegembiraan perubahan kakak beliau.


Cekyat masih ingat, 31 Mei lepas beliau ada order Vitamin C Shaklee untuk membantu masalah kakak kesayangan yang menghadapi masalah kulit berjerawat.

Mulanya beliau bertanyakan tentang Set Kecantikan Kulit Shaklee, tapi memandangkan ada kekangan bajet cekyat sarankan cuba Vitamin C Shaklee dulu sebagai permulaan.

Dan, Alhamdulillah setelah hampir dua bulan mengamil Vitamin C Shaklee dengan konsisten jerawat merah-merah sudah tiada. Yang masih tinggal adalah parut sahaja. Dan in sha Allah, sekiranya konsisten bersama Vitamin C Shaklee parut itu akan pudar sedikit demi sedikit.


In sha Allah, dengan izin DIA. Vitamin C Shaklee cuma asbab sahaja.

Lagi best kan, bulan ini ada tawaran hebat berkait dengan Vitamin C Shaklee tau. Cekyat ada berkongsi tawaran hebat itu di SINI. Dah konsisten vitamin C tu nanti, in sha Allah cun macam akak testimoni cekyat ni. merawat masalah jerawat anda semua.

Kalau anda seorang jelitawan yang ingin cantik dari dalam dengan selamat macam cekyat dan ingin mencuba supplemen Shaklee serta perlukan konsultasi sebelum mendapatkannya, jangan segan-segan hubungi cekyat ye.

Cekyat Shaklee
019.397.9157
Pengedar Shaklee Berdaftar Sejak 2012
COD Kapar & Klang
Pengeposan ke seluruh Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :-)

Penafian / Disclaimers

#1 Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu.

#2 Segala perkongsian kisah peribadi adalah HAK MUTLAK saya dan keluarga. Semuanya adalah berdasarkan pengalaman dan kenangan kami. TIADA berkaitan dengan yang hidup atau yang mati. HANYA KEHIDUPAN KAMI.