Wednesday, 16 August 2017

Testimoni Set Skincare Shaklee: Nutriwhite dan Enfuselle Shaklee

Walaupun Set Skincare Shaklee akan ditamatkan pengeluaran secara global, cekyat tidak dapat halang pengguna yang dah merasa keberkesanan Set Nutriwhite dan Set Enfuselle Shaklee berkongsi rasa mereka terhadap set ini.

Sebelum ini cekyat memang pengguna Gentle Deep Foaming Nutriwhite. Seriously, memang tahan lama sangat satu tiub tu. Hampir setahun seingat cekyat. Cekyat bukan pakai seorang saja, tapi cekyat berkongsi pencuci muka itu dengan en.suami.

Tapi sekarang, cekyat telah tukar kepada Hydrating Lotion Enfuselle disebabkan oleh masalah kulit kering. Alhamdulillah juga, satu botol pencuci muka itu bertahan lama. Mula pakai pada 10.05.2017 dan hari ini masih ada separuh botol lagi.

Betul-betul jimat. Apa orang kata, alah membeli, menang memakai.

Sementara stok masih ada dalam sistem Shaklee, anda yang telah menggunakan Set Nutriwhite atau Set Enfuselle cepat-cepat la rebut peluang menyimpan stok Skincare Shaklee ini. Jangan segan-segan hubungi cekyat ye.

Ingat tau, Set Skincare Shaklee ini bakal ditamatkan pengeluaran secara GLOBAL.

Cekyat Shaklee
019.397.9157
Pengedar Shaklee Berdaftar Sejak 2012
COD Kapar & Klang & Shah Alam
Pengeposan ke seluruh Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :-)

Penafian / Disclaimers

#1 Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu.

#2 Segala perkongsian kisah peribadi adalah HAK MUTLAK saya dan keluarga. Semuanya adalah berdasarkan pengalaman dan kenangan kami. TIADA berkaitan dengan yang hidup atau yang mati. HANYA KEHIDUPAN KAMI.