Saturday, 2 September 2017

Promo September 2017: The Radiant Four


Assalamualaikum..

Kembali bersiaran semula selepas rehat seketika untuk fokus kepada berpantang. Alhamdulillah, hari ini dah 15 hari usia si anak dara cekyat. Maksudnya, sudah 15hari juga cekyat melalui proses berpantang.

Hari ini cekyat dengan rasminya masuk pejabat online cekyat di Group Maestro secara atas talian menggunakan aplikasi Telegram.

Untuk bulan September 2017, shaklee sediakan promo khas especially untuk kecantikan luaran dan dalaman iaitu set THE RADIANT FOUR.

Set The Radiant Four mengandungi:

1. Energizing Soy Protein (ESP)

2. Shaklee Collagen Powder (SCP)

3. Sustained Release Vitamin C

4. GLA Complex


Semua empat item yang berada dalam set The Radiant Four ini amat sinonim dengan kecantikan dalaman dan luaran terutamanya kecantikan kulit. Kebanyakan jelitawan #shakleelover menjadikan semua empat item The Radiant Four rebutan.

Tapi, untuk bulan September 2017 ini tidak perlu lagi mendapatkan secara loose product, jelitawan boleh mendapatkan kesemua item kecantikan ini dengan pembelian The Radiant Four.

Cekyat Shaklee
019.397.9157
Pengedar Shaklee Berdaftar Sejak 2012
COD Kapar & Klang

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :-)

Penafian / Disclaimers

#1 Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu.

#2 Segala perkongsian kisah peribadi adalah HAK MUTLAK saya dan keluarga. Semuanya adalah berdasarkan pengalaman dan kenangan kami. TIADA berkaitan dengan yang hidup atau yang mati. HANYA KEHIDUPAN KAMI.