Thursday, 14 September 2017

Testimoni Ostematrix Shaklee: Sakit Gigi Tiada
Cekyat baru sempat ambil ostematrix sebelum tidur ni. Tiba tiba teringat testimoni daripada sideline cekyat ni. Fresh lagi tau.

Testimoni ini daripada seorang bakal ibu yang mengalami masalah sakit gigi dan tidak dapat mencabutnya disebabkan sedang hamil.

Sememangnya, semasa hamil para wanita memerlukan kalsium yang mencukupi memandangkan perlu berkongsi dengan si manja. Kekurangan kslsium boleh menyebabkan si ibu mendapat masalah kesihatan seperti sakit gigi dan kekejangan otot atau cramp semasa hamil.

Cekyat sendiri amalkan mengambil 4 biji ostematrix shaklee sepanjang kehamilan dan masih meneruskan walaupun setelah bersalin. Ostematrix merupakan sumber kalsium 'mudah ambil' bagi cekyat yang bukan penggemar susu dan juga sayuran hijau.

Sekiranya anda sama macam cekyat, cekyat sarankan anda mengambil Ostematrix Shaklee ini sebagai alternatif untuk mencukupkan keperluan kalsium harian anda.

Cekyat Shaklee
Pengedar Sah Shaklee sejak 2012
019.397.9157
COD Kapar.Klang.Shah Alam
Pengeposan Seluruh Malaysia

2 comments:

  1. Alhamdulillah.. lepas-lepas ni memang telan Ostematrix je :)

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda :-)

Penafian / Disclaimers

#1 Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu.

#2 Segala perkongsian kisah peribadi adalah HAK MUTLAK saya dan keluarga. Semuanya adalah berdasarkan pengalaman dan kenangan kami. TIADA berkaitan dengan yang hidup atau yang mati. HANYA KEHIDUPAN KAMI.