Friday, 15 September 2017

Vitamin C Shaklee Ikhtiar Selsema

Assalamualaikum..
 
Cekyat nak kongsikan dengan anda semua ikhtiar cekyat membantu mak cekyat yang sedang selsema.

Cekyat sekarang dalam tempoh berpantang di kampung bersama mak dan ayah serta si kecil Darwish.

Mak cekyat ni sangat sangat berhati hati dengan kesihatan dia lebih lebih lagi dengan adanya cucu kecil yang berusia 27hari. Dan dia sememangnya tak nak dekat dengan cucu kecil ini dengan alasan takut berjangkit.

Jadi, dia mengambil langkah langkah berjaga jaga dengan memilih ubat pilihan ramai sebagai alternatif.

Dua hari dan dua kali ambil tapi selsema masih lagi nak berkawan dengan mak. dan mak pula ralat bila dia tak dapat bantu cekyat tiapkali sikecil meragam.


Sebolehnya, mak tak nak dekat atau ambil sikecil. Sistem imunisasi sikecil belum kuat lagi untuk mengelak daripada jangkitan selsema atau apa apa virus yang lain. Kita sebagai yang dewasa seharusnya tahu dan melindungi bayi daripada sebarang penyakit berjangkit,
Jadi, malam tadi cekyat bagitau mak untuk cuba vitamin C Shaklee sebagai ikhtiar. Mak memang dah tahu kesan Shaklee pada dia sebab dia dan ayah cekyat adalah pengguna tegar Vivix Shaklee, Omega Guard Shaklee, Ostematrix Shaklee dan Herbal Blend Shaklee.

Makanya, dia pasrah saja bila cekyat cakap ambil Vitamib C Shaklee dua biji dan patahkan. Telan sekaligus sebelum tidur. In Sha Allah, esok mak akan lega.

Dan sebetulnya vitamin C Shaklee menjadi asbab selsema mak berkurangan hari ini. Tiada lagi bersin bersin. Tiada lagi hingus. Dan yang bagusnya, mak dah sudi pegang cucu baru yang kecil ini.

Vitamin C Shaklee sememangnya pilihan cekyat di kala selsema dan ianya sangat sangat membantu cekyat untuk baik. Sebab itu cekyat berani sarankan kepada mak untuk mencuba.

Cekyat Shaklee
Pengedar Sah Shaklee sejak 2012
019.397.9157
COD Kapar.Klang.Shah Alam
Pengeposan Seluruh Malaysia

2 comments:

Terima kasih atas komen anda :-)

Penafian / Disclaimers

#1 Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu.

#2 Segala perkongsian kisah peribadi adalah HAK MUTLAK saya dan keluarga. Semuanya adalah berdasarkan pengalaman dan kenangan kami. TIADA berkaitan dengan yang hidup atau yang mati. HANYA KEHIDUPAN KAMI.