Tuesday, 2 January 2018

Selamat Tahun Baru 2018

Masih belum terlewat lagi kan untuk cekyat ucapkan selamat tahun baru 2018 untuk semua.


Lambat cekyat ucapkan kan?

Wishlist kawan kawan untuk tahun baru ni apa ye? Ce share kat komen kat bawab tu. 😊

Wishlist a.k.a azam tahun baru cekyat ialah:-

1) update blog / kedai online cekyat sekurang kurangnya sekali sehari.

2) cantikan blog untuk lebih rajin update

3) terus banyakan perkongsian berkaitan kesihatan, kecantikan dan resepi untuk kebaikan bersama.

Itu je yang cekyat nak untuk blog cekyat pada tahun ini.

Anda macamana??

0 comments:

Post a comment

Penafian / Disclaimers

#1 Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu.

#2 Segala perkongsian kisah peribadi adalah HAK MUTLAK saya dan keluarga. Semuanya adalah berdasarkan pengalaman dan kenangan kami. TIADA berkaitan dengan yang hidup atau yang mati. HANYA KEHIDUPAN KAMI.