Saturday, 11 August 2018

Chewable C Plus Shaklee

Hai semua..

Ada berita gembira untuk cekyat kongsi dengan anda semua. 

Taraaa.... kemunculan kembali Chewable Vitamin C Plus setelah sekian lama menghilang. Tetapi dengan nama baru iaitu Chewable C Plus Shaklee.


Alhamdulillah, selepas setahun menghilang ia muncul kembali dengan formulasi baru yang lebih efektif untuk kegunaan semua.

Kalau sebelum ini ianya lebih digemari anak-anak, tetapi dengan formulasi baru ini Chewable Vita C Plus ini akan menjadi kegemaran semua peringkat usia. Daripada ibu, bapa dan anak-anak.


90 tablet setiap botol hanya dengan harga RM52.00 sahaja dengan penggunaan sehingga 3bulan. Memang sangat berbaloi untuk dimiliki oleh setiap rumah, lebih-lebih lagi sekiranya anda mempunyai anak-anak yang sedang membesar.

Berminat untuk mencuba Chewable C Plus ini, anda boleh hubungi:-

Cekyat Shaklee
Pengedar Shaklee Berdaftar sejak 2012
019.397.9157
COD Kapar.Klang.Shah Alam
Pengeposan Seluruh Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :-)

Penafian / Disclaimers

#1 Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu.

#2 Segala perkongsian kisah peribadi adalah HAK MUTLAK saya dan keluarga. Semuanya adalah berdasarkan pengalaman dan kenangan kami. TIADA berkaitan dengan yang hidup atau yang mati. HANYA KEHIDUPAN KAMI.