Monday, 3 September 2018

Promo September 2018


Bulan ini bulan paling best yang Shaklee tawarkan. Empat (4) item sekaligus menjadi item promosi.

1. Promosi Ostematrix Shaklee

Shaklee tawarkan promosi untuk item kesukaan ramai ini dengan 5% diskaun bagi setiap 3 botol pembelian.

Anda mendapat penjimatan harga runcit sebanyak RM174.56.Untuk lebih penjimatan, anda boleh mendaftar sebagai Ahli Shaklee

2. Promosi Skincare Youth Shaklee

Shaklee dengan baik hati dan murah hati melanjutkan promo untuk skincare terbaik masa kini, iaitu skincare Youth Shaklee yang telah menjalani 8 tahun kajian sebelum di keluarkan kepada umum.

Setiap pembelian Youth Shaklee semasa promosi sedang berlangsung ini layak untuk memiliki 1 unit Facial Clean Devise For FREE.


Facial Cleanse Device yang banyak fungsinya selain menanggalkan makeup di muka. Malah ia sesuai untuk digunakan untuk mengurut dan menanggalkan kulit mati pada badan.

3. Promosi Set Shaklee Baby

Okay, ini lagi satu (1) item hot Shaklee pada tahun ini. Jadi, Shaklee melanjutkan promosi set Shaklee Baby dengan BELI 1 PERCUMA 1 pada harga cuma RM360.00 sahaja.


Best kan??

4. Promosi Set Prenatal

Promosi terakhir yang sangat laku keras ialah Set Prenatal Shaklee. Set ini sangat membantu ibu dan ayah yang ingin mendapatkan zuriat. 


Selain itu, set ini dapat membantu perjalanan kehamilan dan penyusuan juga.

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :-)

Penafian / Disclaimers

#1 Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu.

#2 Segala perkongsian kisah peribadi adalah HAK MUTLAK saya dan keluarga. Semuanya adalah berdasarkan pengalaman dan kenangan kami. TIADA berkaitan dengan yang hidup atau yang mati. HANYA KEHIDUPAN KAMI.