Wednesday, 7 November 2018

Review Youth Perfecting Skin Toner : Pengalaman Sebenar

Youth Perfecting Skin Toner

Salah satu item yang paling disukai dalam set #YOUTH ni ialah Perfecting Skin Toner dia.

Nak solat kena la cuci muka buang segala bagai lipstick, eye shadow, eye liner & bedak Jardin by IMAAN kat muka ni kan.

Walaupun dah cuci muka dengan Luminous Gel Oil Cleanser, tapi bila sapu dengan toner ni akan nampak hasil macam kat bawah ni tau 😅

Kotoran di kulit muka cekyat selepas di gosok dengan Youth Perfecting Skin Toner

Toner ni boleh jadi double cleansing untuk cekyat. Sebab tu memang tak skip la setiap hari. Yang hitam / kotor kat kapas tu adalah kotoran + sel kulit mati kat muka kita. Yang tu memang tak akan nampak dengan mata kasar tau. Walaupun dok celik besaq mana pun mata tu. Tak kan nampaknye 🤣

Itu yang kena ada toner & kapas. Sapu je dan buang. Cuba bayangkan kalo segala kotoran tu tak dibuang. Pori akan tersumbat. Maka terjadilah cik jerawat jeragat menyinggah. 😊

Setia dengan toner juga boleh mengecilkan lubang pori yang besar2 tu tau (ni memang dah terbukti hokayyy 😊). Selain tu, toner ni sebenarnya membantu melembabkan kulit. Memang besttt sangat walaupun tak pakai bedak. 😊

Hanya Perfecting TONER & MOISTERIZER YOUTH sahaja.

Yang ada masalah pori terbuka / lubang pori besar sehingga nampak jelas walaupun dah kenakan mekap, memang disarankan sangat mencuba toner ini.

Sebab, testimoni adalah cekyat sendiri. Pori-pori cekyat semakin mengecil berbanding sebelum mengamalkan YOUTH Skincare.

Review Youth Perfecting Skin Toner - Kulit makin pinkish dan tona lebih sekata

Review Youth Perfecting Skin Toner - Pori di wajah makin mengecil
Ini adalah pengalaman sebenar Cekyat selepas 4 bulan bertukar kepada YOUTH Skincare oleh Shaklee.

Hasilnya adalah sangat menggembirakan hati Cekyat. Kulit nampak lebih sihat dan nampak lebih muda, sesuai dengan nama skincare yang diamalkan iaitu YOUTH.

Sekiranya anda mempunyai masalah seperti Cekyat dan sedang mencari skincare terbaik, Cekyat sarankan YOUTH kepada anda.

Hubungi Cekyat segera ditalian 019 397 9157 untuk dapatkan YOUTH Shaklee pada harga jimat. Anda boleh juga bertanyakan maklumat lanjut yang inginkan lebih pencerahan berhubung skincare ini.

0 comments:

Post a comment

Penafian / Disclaimers

#1 Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu.

#2 Segala perkongsian kisah peribadi adalah HAK MUTLAK saya dan keluarga. Semuanya adalah berdasarkan pengalaman dan kenangan kami. TIADA berkaitan dengan yang hidup atau yang mati. HANYA KEHIDUPAN KAMI.