Saturday, 10 November 2018

Shaklee Shocking Sale 11.11.18

Apa yang menariknya 11.11 esok? 

Nampak gayanya tarikh 11.11 menjadikan semua orang PENUNGGU SETIA especially nya kaum wanita.

Cekyat tak kata kat korang. Kata kat diri sendiri juga sebenarnya ni.😂

Semalam isi CART kat SHOPEE.
Sebelum tu dah pergi usha LAZADA juga.

Rasanya semua tempat jual beli ada special tawaran sempena tarikh cantik esok tu 😁

SHAKLEE pun ada juga tawaran special untuk tarikh 11.11 tu. 

ONE DAY ONLY SALE!

11% diskaun dengan UV penuh (point) untuk belian TWIN PACK item terpilih. Ini jarang belaku tau. 😊

Apa item terpilih tu?

🌺 Carotamax
🌻 Coq Troll
🌹 GLA Complex
🥀 YOUTH [Moisterizer & Night Cream (Light OR Rich)]

Semua item di atas adalah item terpilih untuk menjadi item one day only sale.

Lagi satu, belian 300uv dalam 1 resit boleh dapat FREE shimmer beg tu. Beg tu cantik tau untuk isi YOUTH 😊

Carotamax




CoqTrol



GLA Complex
 



YOUTH [MOISTERIZER & NIGHT CREAM]


Bagaimana untuk dapatkan item promo 11.11 ni? Anda boleh hubungi yat di talian 019 397 9157 melalui aplikasi Whats App ataupun SMS.

0 comments:

Post a comment

Terima kasih atas komen anda :-)

Penafian / Disclaimers

#1 Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu.

#2 Segala perkongsian kisah peribadi adalah HAK MUTLAK saya dan keluarga. Semuanya adalah berdasarkan pengalaman dan kenangan kami. TIADA berkaitan dengan yang hidup atau yang mati. HANYA KEHIDUPAN KAMI.