Tuesday, 8 January 2019

Minuman Resepi Smoothie ESP Untuk Diet Sihat

Minuman smoothie memang menjadi pilihan bagi individu yang sedang dalam proses diet. Selain mempunyai rasa yang sedap, ianya sangat berkhasiat dan sangat mudah untuk disediakan.


Adakah betul smoothie boleh mengurangkan berat badan?

Sebenarnya, penyediaan smoothie bersama buah-buahan dan bahan-bahan lain seperti oat dan juga chia seed memberikan rasa kenyang kepada badan.

Tambahan pula, jika disediakan bersama ESP akan memberikan rasa kenyang dan bertenaga lebih lama memandangkan ESP adalah daripada sumber protein soya yang berfungsi memberikan tenaga berpanjangan kepada tubuh. Keadaan ini akan membantu anda mengurangkan rasa ingin makan dengan kerap yang menyumbang kepada pertambahan berat badan.

Berikut adalah cadangan untuk menyediakan minuman smoothie untuk diet sihat yang sangat sedap bersama Energizing Soy Protein (ESP).
Selain daripada menyediakan ESP smoothie bersama buah-buahan, ESP juga boleh disediakan dengan pelbagai cara seperti link berikut:-


Nikmati hari anda bersama smoothie ESP untuk diet sihat sepanjang hari.


Sekiranya anda berminat dan ingin mencuba produk ESP Shaklee, anda boleh hubungi kami di talian 019-397 9157 untuk maklumat lanjut dan tempahan ataupun klik sahaja button Whats App di bawah sebelah kiri blog.

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :-)

Penafian / Disclaimers

#1 Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu.

#2 Segala perkongsian kisah peribadi adalah HAK MUTLAK saya dan keluarga. Semuanya adalah berdasarkan pengalaman dan kenangan kami. TIADA berkaitan dengan yang hidup atau yang mati. HANYA KEHIDUPAN KAMI.