Thursday, 24 January 2019

Testimoni Ibu Hamil Bersama ESP

ESP memberikan tenaga kepada ibu hamil sejak daripada trimester ketiga sehingga berpantang. Orang dah mula tegur apabila jalan laju ketika berpantang. Penangan tenaga mencukupi rasanya ni. heheYang paling best ialah ESP membantu menurunkan berat badan daripada 97kg kepada 65kg ketika dalam pantang. Best kan?
Apa lagi yang di ingini oleh seorang ibu yang baru sahaja bersalin adalah menyusukan simanja dengan susu badan.

Minggu pertama selepas kelahiran hanya berjaya dapat 10z sahaja tetapi setelah berikhtiar mencuba ESP dan Alfafa, Allah izinkan susu keluar mencurah-curah sampai penuh peti sejuk.

Alalhuakhbar, alhamdulillah. ESP menjadi asbab untuk mendapatkan stok EBM yang meriah.Keloid czer mengecut? Boleh ke? ESP bersama Vitamin C menjadi asbab perubahan paling besar ibu ini.

Yang penting, konsisten mengamalkan kedua-dua produk ini. Dan bonus lain yang beliau dapat ialah kulit menjadi lebih cantik dan putih

Allahuakhbar. Menjadi asbab untuk seseorang ibu kelihatan lebih yakin dengan diri sendiri semula.


Terima kasih Energizing Soy Protein.
Terima kasih Shaklee kerana menyediakan makanan tambahan yang berkhasiat ini untuk ibu hamil dan wanita-wanita yang memerlukan.

Untuk dapatkan ESP Shaklee pada harga promo, boleh klik link dibawah:
Anda juga boleh mendapatkan cara menyediakan minuman ESP untuk diet sihat di link:-

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :-)

Penafian / Disclaimers

#1 Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu.

#2 Segala perkongsian kisah peribadi adalah HAK MUTLAK saya dan keluarga. Semuanya adalah berdasarkan pengalaman dan kenangan kami. TIADA berkaitan dengan yang hidup atau yang mati. HANYA KEHIDUPAN KAMI.