Monday, 22 April 2019

Testimoni Collagen Powder Shaklee - Berkesan Terhadap Jerawat , Surnburn Dan Keanjalan Kulit

Sejak kemunculan semula kolagen Shaklee pada 15 April 2019, setelah hampir setahun 'menghilang' dan ianya mendapat sambutan yang amat menggalakan.

Dengan wajah baru dari segi 'packaging' dan kotak menegak, ianya nampak sangat ekslusif disamping disediakan dalam bentuk sachet bagi memudahkan penggunaan.

Sesungguhnya, ia sangat mematuhi 'easy to go' konsep dan ianya menjadi sangat praktikal bagi wanita atau lelaki yang sangat sibuk


Di sini, Cekyat kongsikan bersama anda koleksi testimoni 3 pengguna kolagen Shaklee yang mendapat kesan amat mengangumkan.


Puan Hasifah mempunyai masalah jerawat dimuka yang menurunkan paras keyakinan diri. Pada awal penggunaan Shaklee Collagen Powder (SCP), kesan yang dirasai amatlah tidak ketara.

Setelah mengamalkan Shaklee Collagen Powder selama 3 minggu, kulit muka beliau semakin baik dan sihat. Malah makin cantik dan kesan jerawat juga semakin menghilang.

Puan Nana Macarona pula mengalami masalah surnburn selepas pulang bercuti daripada luar negara. Selepas mengamalkan Shaklee Collagen Powder (SCP) selama sebulan, kulit beliau kembali cerah dan sekata.

Semakin cantik dan jelita.

Puan Nadiah Suhaidi merasai kesan Shaklee Collagen Powder setelah 2 minggu mengamalkannya. Kulit semakin cerah dan anjal. 


Kolagen sangat penting dalam menjaga kecantikan dan keanjalan kulit lebih-lebih lagi jika berumur 25 tahun ke atas.

Proses penghasilan kolagen oleh badan semakin perlahan apabila menginjak usia 30an.

Penghasilan kolagen berkurangan dengan kadar 1.5% pada setiap tahun selepas usia 25 tahun.Kesan pengurangannya mula dirasai lebih kurang 10 tahun kemudian. Selepas usia 45-50 tahun, badan kita akan kehilangan hampir separuh daripada kolagen yang ada.

Jadi, semakin tua, semakin berkurangan kolagen dalam badan.


Oleh sebab itu, amatlah disarankan agar pengambilan kolagen dilakukan secara konsisten oleh wanita.

Sekiranya anda berminat dan ingin mencuba produk promosi Shaklee, anda boleh hubungi kami di talian 019-397 9157 untuk maklumat lanjut dan tempahan ataupun klik sahaja button Whats App di bawah sebelah kiri blog.

Your Bestie:
Hayati Suki (SisYat)
Pengedar Sah Shaklee
019-397 9157
COD Kapar / Klang
Pengeposan ke seluruh Malaysia dan luar negara

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :-)

Penafian / Disclaimers

#1 Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu.

#2 Segala perkongsian kisah peribadi adalah HAK MUTLAK saya dan keluarga. Semuanya adalah berdasarkan pengalaman dan kenangan kami. TIADA berkaitan dengan yang hidup atau yang mati. HANYA KEHIDUPAN KAMI.