Monday, 20 May 2019

MealShake Shaklee | Koleksi Testimoni

MealShake Shaklee memang menjadi pilihan ramai para ibu yang ingin meningkatkan kesihatan si manja.

Sempena bulan Ramadan yang mulia ini, Shaklee juga telah menyediakan tawaran hebat produk MealShake untuk membantu anak-anak berpuasa dengan penuh bertenaga dan sihat.


Kami kongsikan testimoni MealShake Shaklee yang para ibu bapa telah merasai keberkesanan terhadap anak-anak mereka.

"Sembelit anak saya sudah OK. Alhamdulillah, sekarang ini pagi-pagi dia dah membuang. najis dahn tak sekeras macam selalu. Boleh dikatakan sekarang ni, penuh juga la pampers dia bila dia membuang"
 

"Saya campurkan MealShake Shaklee dalam susu dia. Alhamdulillah, dia dah tak sembelit lagi. Dah lawas dah"
 

"Anak saya ummur 4 tahun susah sangat nak makan nasi. Kalau makan nasi, hanya 2 suap sahaja. Setelah kakak memperkenalkan MealShake Shaklee, memang nampak perubahan yang ketara. Dia boleh makan nasi sepinggan orang dewasa, sampai bertambah lagi.
 
Malam pun dia makan nasi"


"Selera dia makin bertambah. Dulu nak habiskan 90ml susu pun susah. Sekarang minum susu 2 kali. 120ml setiap kali minum. Bubur pun habis semangkuk.
Keluarga pun ada cakap, badan dia sedikit berisi berbanding dulu"
 

"Baru 1 minggu ambil MealShake Shaklee, dah kuat makan nasi. kalau tak ada nasi mesti kebulur. Badan pun rasa cergas dan bertenaga. Masa kerja pun dah tak mengantuk lagi."
 
Alhamdulillah, rata-rata yang telah mencuba MealShake Shaklee sangat berpuas hati dengan kesan positif yang mereka alami.

Sebenarnya, MealShake Shaklee bukan sahaja untuk anak-anak tetapi boleh juga di ambil oleh orang dewasa. Ianya di 'reka' khas untuk kegunaan pelbagai umur dan jantina.

Baca:
 
Untuk maklumat lanjut mengenai MealShake Shaklee, anda boleh hubungi kami 019-397 9157. Kami akan bantu anda dengan kadar segera.
Continue Reading

Monday, 13 May 2019

Youth Shaklee Berasaskan 5 Kuasa Botanikal

YOUTH™ adalah sebuah revolusi. Dengan lapan paten dan paten-diproses, setiap produk YOUTH diformulasi secara spesifik untuk menangani pelbagai faktor penuaan, samada ianya cara hidup anda, kerosakan persekitaran, atau penuaan semulajadi.

5 Kuasa Botanikal Youth Shaklee

5 Kuasa Botanikal Youth Shaklee

1. MUSCADINE GRAPE

Polifenol Muscadine Grape yang dalam proses patent melindungi dan memperbaiki DNA sel dalam masa yang sama menghalang kerosakan kolagen dan elastin.



2. LOTUS JAPONICUS


YOUTH Complex yang dalam proses paten, digabungkan dengan Lotus Japonicus, mengaktifkan protein youth yang penting untuk penjanaan semula sel bagi menghasilkan lebih kolagen, elastin dan fibrilin.

YOUTH Complex dihasilkan bersama dengan Lotus Japonicus dan Schisandra Chinensis Fruit Extract, yang membekalkan lebih banyak nutrien dan tenaga kepada kulit anda secara berstruktur.



2. VITAL REPAIR+® COMPLEX


Vital Repair Complex+® yang mempunyai pelbagai paten memberikan nutrien anti oksida dan vitamin-vitamin penting untuk menghalang radikal bebas yang merosakkan kulit dan menggalakkan tumbesaran sel sihat.



4. APPLE STEM CELL EXTRACT

Kajian menunjukkan bahawa Apple Stem Cell Extract mengaktifkan dan mempercepat pembaharuan sel kulit untuk kulit kelihatan lebih muda. 

Ia juga mengekalkan serta memperbaiki tisu kulit supaya kulit anda kelihatan lebih berseri dan lembut, lebih lama.


5. SCHISANDRA CHINENSIS FRUIT EXTRACT

Secara tradisionalnya, herba ini digunakan di China, Jepun dan Korea untuk melegakan dan menenangkan keradangan dan kegatalan kulit.

Sesuai untuk semua jenis kulit, Schisandra Chinensis Fruit Extract menyokong struktur kulit muda dengan menyuburkan kulit dengan vitamin semulajadi dan antioksidan.


Ini adalah bahan-bahan premium yang terdapat di dalam kandungan penjagaan kulit Youth Shaklee. 

Baca:
Sekiranya anda juga berminat untuk mencuba Youth Shaklee, hubungi kami ditalian 019 - 397 9157 untuk maklumat lanjut dan juga order. 
Continue Reading

Friday, 10 May 2019

Youth Shaklee : Travel Kit Set

Setiap pembelian Youth Shaklee Full Set atau Set Intensive Treatment & Repair pada bulan ini, anda layak untuk membawa balik Youth Travel Set.

Baca:


Sungguh, ini adalah FREE GIFT tercantik dan tercomel setakat ini yang Shaklee sediakan bagi setiap pembelian Youth Shaklee Full Set.


YOUTH Intensive Treatment & Repair Set


  • YOUTH Luminous Gel Oil Cleanser (125 ml)
  • YOUTH Perfecting Skin Toner (177 ml)
  • YOUTH Activating Serum (30 ml)
  • YOUTH Age Defense Moisturizer SPF 50 (50 ml)
  • YOUTH Advanced Renewal Night Cream - Light ATAU Rich (50 ml)
  • YOUTH Radiance C + E (60 capsule)
Baca:
Dengan setiap pembelian YOUTH Full Set ini anda layak menerima Youth Travel Set bernilai RM285.00 dengan PERCUMA.

Promosi ini adalah untuk semua ahli Shaklee yang telah berdaftar dan juga anda.

Sekiranya anda belum berdaftar sebagai Ahli Shaklee, anda juga layak mendapat KEAHLIAN PERCUMA dengan pembelian set ini.

Jadi, anda akan terima:-
  • Keahlian percuma - jimat RM65.00
  • Pengeposan percuma - jimat RM10.00
  • Percuma Youth Skincare Guide
  • Percuma YOUTH Travel Set - jimat RM285.00
Banyak kan penjimatan yang anda dapat? Yang paling special ialah YOUTH Travel Set tu.

Apa yang menariknya YOUTH Travel Set?
  • Tidak dijual dimana-mana. 
  • Sangat ekslusif
  • Mudah dibawa kemana-mana termasuk penerbangan. 
  • Saiz yang comel setiap item iaitu 100ml sahaja
  • Didatangkan bersama Travel Case yang keras, jadi skincare selamat tanpa kemek atau tumpah.
Saiz Youth Travel Set yang super kiut
Travel Case yang keras dan ekslusif
Youth Travel Set dalam Travel Case. Tersusun kemas dan teratur. Dijamin selamat
 Baca:

Sekiranya anda berminat Youth Travel Set, cepat-cepat hubungi kami okay untuk maklumat lanjut mengenai Youth Full Set di talian 019 397 9157.
Continue Reading

Thursday, 9 May 2019

Testimoni Youth Shaklee Untuk Usia 30an Hingga 40an

Sesuai dengan nama yang diberikan kepada produk penjagaan kulit Shaklee ini, Youth. Memang memberikan keremajaan kepada para pengguna yang konsisten amalkan Youth Shaklee ini.

Kami kongsikan kepada anda kesan Youth Shaklee terhadap kulit para pengguna berusia 30an hingga 40an.

Apabila wanita memasuki usia 30an, selalunya mempunyai kebimbangan yang paling tinggi terhadap kecantikan kulit terutamanya kulit wajah.

Antara masalah-masalah yang menjadi kebimbangan ialah:-
  • Kulit kusam
  • Jeragat
  • Jerawat
  • Garisan halus / kedutan di wajah
  • Pori-pori terbuka

Tapi, dengan penggunaan Youth Shaklee secara konsisten ianya membantu anda merawat masalah kulit berkenaan.
Baca:

Testimoni Youth Shaklee Untuk Usia 30an Hingga 40an


Jom tengok testimoni para pengguna Youth Shaklee yang berumur 30an hingga 40an yang berpuas hati dengan kesihatan dan keremajaan kulit mereka.

Puan Azliza Sahin - 30an
Puan Azliza berpuas hati apabila jerawat yang teruk dan parut jerawat hilang selepas konsisten menggunakan Youth Shaklee. Selain daripada penggunaan Youth Shaklee, beliau juga mengamalkan supplemen untuk kesihatan kulit Shaklee
Puan Fatin Nasuha - 30 an
Youth Shaklee membantu Puan Fatin Nasuha mendapatkan kulit yang sihat, bebas jerawat.
Puan S - 30 an
Jeragat Puan S semakin memudar dengan penggunaan Youth Skincare Shaklee
Puan Wana Sulaiman - 30 an
Jeragat Puan Wana Sulaiman memudar dengan penggunaan Youth Shaklee secara konsisten

Youth Shaklee membantu Puan Wana Sulaiman mendapatkan kulit yang lebih sihat dan segar serta tona kulit lebih sekata. Disamping jeragat yang semakin memudar.
En. Khairil - 30 an
Youth Shaklee membantu En.Khairi mendapat kulit yang lebih segar dan sekata. Kulit beliau menjadi lebih lembab terutama sekali di sekitar hidung.
Nampak kan perbezaan SEBELUM dan SELEPAS menggunakan Youth Skincare?
Baca: 
Sekiranya anda juga berminat untuk mencuba Youth Shaklee, hubungi kami ditalian 019 - 397 9157 untuk maklumat lanjut dan juga pesanan.
Continue Reading

Wednesday, 8 May 2019

Youth Shaklee : Review Oleh Influencer Yang Bekerjaya

Hebatnya rangkaian penjagaan kulit Youth dari Shaklee sehingga menjadi pilihan para wanita yang bekerjaya termasuklah mereka yang berpengaruh di media sosial.

Kehebatan produk penjagaan kulit ini menjadi perhatian majalah kegemaran wanita iaitu NONA Edisi Disember 2018 untuk berkongsi tentangnya.
NONA Edisi Disember 2018 - Rahsia Mengekalkan Kejelitaan

Berikut ialah perkongsian daripada 3 wanita bekerjaya hebat tentang Youth Shaklee di dalam majalah tersebut.

Nama: Azura Zainal
Umur: 37 Tahun
Pekerjaan :  Pengacara TV / Penyampai Radio / Profesional Emcee

Siapa tidak kenal si hitam manis yang jelita ini. Pernah menjadi pengacara  untuk rancangan Disney Studio suatu ketika dulu.

Selain daripada mengamalkan Youth Shaklee, Azura juga mengamalkan pemakanan sihat, bersenam serta mengambil supplemen.

Antara nutrien yang penting yang diamalkan supaya kulit kekal berseri dari dalam termasuklah:-
  • Protein untuk membina kulit yang sihat.
  • Vitamin C untuk perlindungan antioksida
  • Kolagen untuk meningkatkan keanjalan kulit
  • Asid Gamma-Linolenic (GLA) untuk mengekalkan kelembapan kulit
 
 



Nama: Diana Abd Manaf
Umur: 37 Tahun
Pekerjaan :  CEO Mandiri Solution Sdn Bhd / Pemilik Dier Official

 "Pada usia 30an saya amat prihatin soal penjagaan wajah. Saya pastikan pemakaian pelembab dan serum wajah yang berkualiti bagi membantu memulihkan maslaah kulit. Waktu malam pula saya akan pastikan pemakaian krim malam agar kulit dapat dirawat sebaik mungkin ketika sedang tidur"



Nama: Iryana Ibrahim
Umur: 35 Tahun
Pekerjaan :  Pengarah Pemasaran Huawei Technologies Malaysia / Pemilik Dier Official

"Saya mempunyai masalah kulit kering, agak sukar untuk saya mengalami masalah kulit yang kritikal melainkan kering jika berjemur dibawah matahari terik. Oleh itu, penting untuk menggunakan pelembab dan sunblock bagi mengelakkan pigmentasi di permukaan kulit ketika berada dibawah cuaca matahari terik"

Ini antara review pengguna Youth Shaklee yang telah menjadi sebahagian daripada kandungan majalah NONA Edisi Disember 2018.


Mereka berpuas hati dengan kesan yang dialami selepas mengamalkan Youth Shaklee secara konsisten.

Sekiranya anda juga berminat untuk mencuba Youth Shaklee, hubungi kami ditalian 019 - 397 9157 untuk maklumat lanjut dan juga pesanan.
Continue Reading

Monday, 6 May 2019

8 Sebab Anda Perlu Pilih YOUTH Skincare Shaklee

Produk penjagaan kulit Youth sangat menjadi fenomena pada tahun ini. Ini adalah produk penjagaan kulit ketiga yang dikeluarkan oleh Shaklee selepas Enfuselle dan Nutriwhite.

8 Sebab Anda Perlu Pilih YOUTH Skincare Shaklee

1. 100% Berasaskan Bahan Semulajadi
Youth Skincare Shaklee adalah berasaskan daripada premium seperti:
  • Anggur Muscadine
  • Lotus Japonicus
  • Ekstrak Apple Stem Cell
  • Ekstrak Buah Schisandra Chinensis
  • Vital Repair+® Complex

2. Berkesan - Terbukti Berdasarkan Indeks Usia Kulit
Berdasarkan Indeks Usia Kulit, para pengguna Youth Skincare Shaklee, keputusan menunjukan:-

2 daripada 3 pengguna Youth Skincare Shaklee mengalami perubahan usia kulit lebih sedekad muda dengan penggunaan berterusan. Indeks Usia Kulit dihasilkan secara klinikal oleh para Pakar Kulit bertaraf antarabangsa. 
 
Indeks Usia Kulit memberikan cara berasaskan fakta dan bukti klinikal untuk membuktikan kesan Youth Skincare Shaklee terhadap penampilan dan usia kulit. Keputusannya adalah menakjubkan!

Youth Skincare Shaklee memberi kesan yang amat luar biasa terhadap masalah-masalah kulit berikut:
  • Kedutan
  • Saiz pori yang terbuka
  • Tona kulit
  • Keanjalan
  • Tekstur kulit
  • Hiperpigmentasi
  • Keserian
  • Kekenduran 

3. Bebas Daripada 1,500 Bahan Berbahaya
Sepertimana tujuan Shaklee menghasilkan produk yang organik dan bebas daripada bahan berbahaya selaras dengan moto Shaklee yang sentiasa selamat, berkesan dan mesra alam, Youth Shaklee dihasilkan bebas daripada 1,500 bahan berbahaya.

Senarai 1,500 bahan yang Shaklee tidak gunakan dalam formulasi Youth adalah terlalu panjang untuk disenaraikan. Senarai dibawah adalah sebahagian daripada 1,500 bahan yang dimaksudkan.


Berikut adalah anatara 1,500 bahan berbahaya yang TIADA dalam kandungan YOUTH Shaklee


4. 100,000 Ujian Kualiti Telah Dijalankan
100,000 Ujian Kualiti Setiap Tahun

Shaklee telah buktikan yang kecantikan tidak perlu mengorbankan keselamatan dan ketulenan untuk keberkesanan.

Malah, Shaklee juga telah menjalankan lebih daripada 100,000 ujian kualiti setiap tahun untuk memastikan yang produk selamat. 


5. Youth Tidak Menyumbatkan Liang Pori
YOUTH nerupakan Non-Comedogenic Skincare iaitu tidak menyumbatkan liang pori
Youth Skincare Shaklee telah diuji oleh pakar Dermatologi (Pakar Kulit) dan Pakar Oftalmologi (Pakar Mata) dan ianya selamat untuk digunakan.

Youth juga telah terbukti tidak meyumbatkan liang pori. Jadi ianya selamat untuk digunakan oleh individu yang mempunyai masalah liang pori terbuka. 
 

6. Di uji Lebih Daripada 350 Bahan Pencemar

Kesemua produk Shaklee direka dan dihasilkan tanpa bahan kimia yang merbahaya dan tiada bahan-bahan yang mungkin dipersoalkan seperti produk-produk lain yang memberikan impak kepada anda dan planet kita.

Shaklee telah menguji lebih daripada 350 bahan pencemar, racun perosak, dan bendasing pada setiap bahan botanikal baru, sebanyak 3 kali ganda berbanding dengan yang diperlukan. 


7. 100% pengguna Youth Skincare Shaklee mempunyai kulit yang lebih muda dalam tempoh 7 hari
100% para wanita mempunyai kulit yang kelihatan lebih muda, dengan penambahbaikan hanya dalam 7 hari dengan penggunaan yang berterusan


8. Di hasilkan Secara Klinikal Oleh Pakar Kulit Antarabangsa


Kesimpulan

Kesimpulannya, Youth Skincare Shaklee:
  • Selamat untuk digunakan
  • Sangat semulajadi
  • Tiada bahan berbahaya
  • Sangat efektif kepada kulit
  • Bertaraf antarabangsa dan menjadikan kulit lebih muda remaja
 
Sekiranya anda berminat dan ingin mencuba produk Youth Skincare Shaklee, anda boleh hubungi kami di talian 019-397 9157 untuk maklumat lanjut dan tempahan. 

Continue Reading

Sunday, 5 May 2019

Jadual Berbuka Puasa Dan Imsak 2019

Ahlan wa sahlan ya Ramadan Kareem.

Alhamdulillah, bersyukur kepada Allah Taala kerana menemukan kami semula dengan Ramadan Kareem 2019

Sudahkan kita membuat persediaan kedatangan bulan mulia ini?

Di sini kami sediakan jadual berbuka puasa dan imsak bagi Negeri Selangor.

Sekiranya anda berada di negeri lain selain daripada Negeri Selangor, anda boleh rujuk jadual berkenaan di laman web rasmi JAKIM


Sudahkah anda membuat persiapan bekal Ramadan? 

Sentiasa dalam bulan puasa pasti air yang menjadi menu paling laku keras kan? 😊

Apa air kegemaran korang dan anak-anak tika berbuka? Air warna warni dari bazar Ramadan ke? 

Ataupun air gas yang warna warni tu? Dulu masa kecil-kecil, Cekyat pun suka air warna warni bergas tu.

Sejak dah 'besar' dan bekeluarga ni, lebih baiklah kita amalkan minum minuman berkhasihat. Lebih-lebih lagi dengan anak-anak kan.

Air Performance Drink Shaklee sangat bagus diminum ketika cuaca terik dan berbuka puasa.


Performance Drink ni air elektrolit yang membuatkan badan bertenaga sepanjang hari.

Air PD ni yang biasa diambil oleh atlet dan mereka yang gemar bersukan untuk mengembalikan cecair dalam badan bagi mengelakkan dari dihidrasi. Lebih-lebih lagi musim panas kan.


Fungsi elektrolit adalah untuk mengawal keseimbangan air dalam badan.

Antara kebaikan air Performace Drink ialah:

📌 membantu tingkatkan daya ketahanan badan

📌 membantu bekalkan daya tenaga dan ketahanan fizikal

📌 membantu kekalkan air dan paras gula dalam badan

Siapa yang patut ambil air PD ni?

📌 Individu yang aktif bersukan

📌  Individu yang sedang berpuasa

📌 Individu yang selalu keletihan akibat gaya hidup yang padat

📌 Individu yang selalu lewat tidur malam

📌 Individu yang mempunyai gula rendah.

📌 Sangat disarankan juga kepada individu yang mengalami cirit birit atau sakit perut.


Bulan ni ada pomosi Performance Drink tau. Beli 2 tong Performance Drink perisa oren bersama perisa lemon lime, anda layak mendapat 10% diskaun tau. Jimat sangat.

Nak lagi jimat, anda boleh beli dengan harga ahli.

Bagaimana nak dapat Harga Ahli?

Hubungi kami di talian 019 397 9157 untuk maklumat lanjut. Kami akan bantu anda dapatkan Performance Drink ini dengan harga ahli.

Bersamalah kita mengimarahkan bulab Ramadan dengan air berbuka yang sihat iaitu Performance Drink.
Continue Reading

Saturday, 4 May 2019

Performance Drink Shaklee Minuman Isotonik Terbaik



Memperkenalkan Performance Drink Shaklee terbaru daripada Shaklee yang telah dilancarkan pada 1 Mei 2019.

Terdahulu, Performance Drink Shaklee cuma berperisan oren sahaja yang available di pasaran Malaysia.

Apa perbezaan Performance Drink Oren dengan Performance Drink Lemon Lime?

📌 Berat dan jumlah hidangan yang berbeza. PD oren dikeluarkan dengan berat 539g untuk 19 hidangan sahaja. Manakala PD Lemon Lime pula mempunyai tong yang lebih besar dengan berat 840g untuk 30 hidangan.

📌 Lebih tahan lama dan lebih jimat.

📌 Rasa yang lebih sedap.



Performance Drink merupakan air elektrolit yang membuatkan anda bertenaga sepanjang hari walaupun hari berpuasa ataupun panas terik.

Ia membantu mengembalikan cecair dalam badan bagi mengelakkan diri dihidrasi ketika beraktiviti.

Fungsi elektrolit adalah untuk mengawal keseimbangan air dalam badan dan menghasilkan impuls elektrik yg digunakan

 Kebaikan Air Performace Drink

✔ Membantu meningkatkan daya ketahanan badan
✔  Membantu mmembekalkan daya tenaga dan ketahanan fizikal
✔ Membantu mengelakkan badan kehilangan air (dihidrasi) dan mengekalkan paras gula dalam darah
.
Siapa yang patut ambil Performace Drink??

🍋 Amat sesuai di ambil oleh mereka yang menjalani hidup yang aktif
🍋 Disarankan kepada orang yang berpuasa  dan selalu keletihan
🍋 Amat sesuai untuk mereka yang ingin mengekalkan paras nomal gula dalam darah.


Belian set berkembar Performance Drink bermula pada 1 - 31 Mei 2019, anda layak mendapat 10% diskaun.

Sangat jimat dan berbaloi.

Sekiranya anda ingin mencuba dan membuat pesanan untuk dapatkab Performance Drink, sila wasap atau call Cekyat ditalian 019 3917 9157
Continue Reading

Thursday, 2 May 2019

Promosi Shaklee Mei 2019


Promosi Shaklee Mei 2019

Promosi Shaklee diteruskan lagi pada bulan Mei 2019 dengan tawaran istimewa pakej JOM SHAKLEE beserta tambahan baru iaitu Promosi Ramadhan 2019

Promosi Jom Shaklee yang ditawarkan Shaklee bermula pada 1 April 2019 sehingga 30 Jun 2019 dengan memberikan 4 pakej Welcome Set Shaklee dan 1 pakej promosi Set Lengkap Youth.

Bermakna, sepanjang bulan Mei 2019 ini ianya tetap 'available'.

A) Pakej Welcome Set Shaklee

1. Promosi Vivix Welcome Set

Promosi Shaklee Mei 2019. Buy Twin Pack Vivix, Get 10% Off

Dengan setiap belian 2 botol Vivix Shaklee (Twin Pack Set), anda layak mendapat:-
  • FREE keahlian (RM 65.00)
  • FREE pengeposan (RM 10.00)
  • FREE gift - paper beg Vivix
  • 10% diskaun - daripada Harga Ahli (RM 76.00)
  • 15% - 25% penjimatan untuk Harga Ahli (RM 190.00)
  • Bonus @ Cash Back (RM 34.00) Jumlah penjimatan adalah RM375.00.
Berbaloi sungguh kan?

Sekiranya anda mendapatkan Vivix Shaklee pada waktu biasa, anda harus membayar pada harga RM950 (bukan Ahli) dan RM760 (Harga Ahli).

Tetapi, pada promosi kali ini anda layak mendapat harga RM684.00 sahaja. All in.

Sangat menjimat kan.

Vivix Shaklee sangat sesuai untuk seisi keluarga lebih-lebih lagi yang ingin kesihatan menyeluruh serta kelihatan awet muda.

2. Promosi Daily Essential Welcome Set

Promosi Shaklee Mei 2019. Buy 1 Set, Get 10% Off

Daily Essential Set mengandungi 6 item produk HOT Shaklee.

Cekyat sangat mengesyorkan set ini kepada anda yang baru pertama kali ingin mencuba produk Shaklee atau yang ingin memulakan bisnes online bersama Shaklee.

6 item HOT Shaklee:-
  • Energizing Soy Protein (ESP)
  • Vivix
  • Sustained Release Vita-C Plus
  • Vita-Lea
  • B Complex
  • Omega Guard
Dengan belian Daily Essential Set ini, anda layak:-
  • FREE keahlian (RM 65.00)
  • FREE pengeposan (RM 10.00)
  • FREE gift - paper beg Vivix
  • 10% diskaun - daripada Harga Ahli (RM 82.00)
  • 15% - 25% penjimatan untuk Harga Ahli (RM 202.00)
  • Bonus @ Cash Back (RM 36.00) Jumlah penjimatan adalah RM395.00.
Set ini sangat sesuai kepada lelaki dan wanita yang inginkan kesihatan menyeluruh lebih-lebih lagi yang sedang melalui fasa kehamilan, menyusu dan berpantang.

3. Promosi Youth Welcome Set


Promosi Shaklee Mei 2019. Buy 1 Set of Stater Set and Get 10% Off

Sudah lama intai Youth? Terlalu tergoda dengan kesan dan testimoni para pengguna Youth. Ini lah masanya untuk anda sendiri mencuba Youth.

Untuk Promosi Welcome Set, dapatkan Youth Starter Pack pada harga RM612.00 sahaja. Sangat murah.

Harga asal RM850.00 (bukan ahli) dan RM680.00 (harga ahli).

Youth Starter Pack mengandungi 4 item asas penjagaan kulit muka.
  • YOUTH Luminous Gel Oil Cleanser
  • YOUTH Perfecting Skin Toner
  • YOUTH Age Defense Moisterizer - SPF 50
  • YOUTH Advanced Renewal Night Cream (Light) 

Dengan setiap belian Youth Starter Pack Shaklee, anda layak mendapat:- 

  • FREE keahlian (RM 65.00)
  • FREE pengeposan (RM 10.00)
  • FREE gift - paper beg Youth yang ekslusif
  • 10% diskaun - daripada Harga Ahli (RM 68.00)
  • 15% - 25% penjimatan untuk Harga Ahli (RM 170.00)
  • Bonus @ Cash Back (RM 29.00)
  • Jumlah penjimatan adalah RM342.00.

B) Pakej Lengkap Set YOUTH Shaklee

4. YOUTH Intensive Treatment and Repair Set

Set Lengkap Youth Intensive Treatment and Repair
Youth Intensive Treatment and Repair Set mengandungi 6 item lengkap. Set ini sangat sesuai untuk lelaki dan wanita yang berusia 30 tahun dan ke atas.

Bagi yang mempunyai masalah kulit seperti, Cekyat sarankan anda mengamalkan set ini dengan konsisten:-
  • Kulit tidak sekata
  • Pigmentasi / jeragat
  • Jerawat
  • Kedutan / garisan halus
  • Pori terbuka 
Dengan belian 1 set lengkap YOUTH, anda layak mendapat 1 set Travel Set & Travel Case bernilai RM285.00
FREE Gift dengan setiap belian Set Lengkap YOUTH
Bagi anda yang sentiasa 'out station', Travel Set ini sangat praktikal untuk dibawa kerana:-
  • Kecil dan comel
  • Case yang ringan dan muat dalam handbeg
  • Skincare tidak mudah penyet sekiranya tertindih kerana Travel Case ini keras.
  • Mudah dibawa
  • Saiz yang sangat kecil dan ringan. Mudah untuk dibawa walaupun dalam penerbangan.
  • Ekslusif. Tidak dijual dimana-mana.
 

C) Promosi Set Ramadhan 2019


Dengan setiap belian set berkembar Cinch Shaklee dan MealShake Shaklee sepanjang Mei 2019, anda layak mendapat:-
  • 10% diskaun
  • PERCUMA Shaklee For Life Eco Bag
Semua perisa Cinch Shaklee 'available' dalam set promosi ini.

Set berkembar:-
  • Cinch Shake Mix - Chocolate
  • Cinch Shake Mix -Cafe Latte
  • Cinch Shake Mix - Latte
Sekiranya anda ingin kombinasikan perisa juga boleh:-
  • Cinch Shake Mix - Chocolate + Cafe Latte
  • Cinch Shake Mix - Vanilla + Cafe Latte
  • Cinch Shake Mix - Chocolate + Vanilla
Pilihan adalah di tangan anda. Kesemua perisa Cinch Shaklee sangat sedap dan sangat sesuai dijadikan sebagai hidangan berbuka dan bersahur di bulan Ramadhan nanti.
 
 

D) Promosi Shaklee Baby

Promosi Shaklee Mei 2019. 30% Diskaun Bagi Setiap Item Produk Shaklee Baby
Selain daripada produk kesihatan atau vitamin, Shaklee juga menyediakan promosi bagi produk Shaklee Baby.

30% diskaun bagi setiap item produk Shaklee Baby berikut:-
  • Shaklee Baby Soothing Lotion
  • Shaklee baby Massage Oil
Dengan belian pakej lengkap set Shaklee Baby, anda layak mendapat FREE GIFT berupa Plush Microfiber Towel dan handy baby Toiletary Bag.
 
Semua item FREE GIFT dan produk Shakleebaby ini adalah 'while stock last' tau.
 
Sekiranya anda berminat, cepat-cepat hubungi kami okay untuk maklumat lanjut di talian 019 397 3957.
Continue Reading

Penafian / Disclaimers

#1 Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu.

#2 Segala perkongsian kisah peribadi adalah HAK MUTLAK saya dan keluarga. Semuanya adalah berdasarkan pengalaman dan kenangan kami. TIADA berkaitan dengan yang hidup atau yang mati. HANYA KEHIDUPAN KAMI.