Monday, 20 May 2019

MealShake Shaklee | Koleksi Testimoni

MealShake Shaklee memang menjadi pilihan ramai para ibu yang ingin meningkatkan kesihatan si manja.

Sempena bulan Ramadan yang mulia ini, Shaklee juga telah menyediakan tawaran hebat produk MealShake untuk membantu anak-anak berpuasa dengan penuh bertenaga dan sihat.


Kami kongsikan testimoni MealShake Shaklee yang para ibu bapa telah merasai keberkesanan terhadap anak-anak mereka.

"Sembelit anak saya sudah OK. Alhamdulillah, sekarang ini pagi-pagi dia dah membuang. najis dahn tak sekeras macam selalu. Boleh dikatakan sekarang ni, penuh juga la pampers dia bila dia membuang"
 

"Saya campurkan MealShake Shaklee dalam susu dia. Alhamdulillah, dia dah tak sembelit lagi. Dah lawas dah"
 

"Anak saya ummur 4 tahun susah sangat nak makan nasi. Kalau makan nasi, hanya 2 suap sahaja. Setelah kakak memperkenalkan MealShake Shaklee, memang nampak perubahan yang ketara. Dia boleh makan nasi sepinggan orang dewasa, sampai bertambah lagi.
 
Malam pun dia makan nasi"


"Selera dia makin bertambah. Dulu nak habiskan 90ml susu pun susah. Sekarang minum susu 2 kali. 120ml setiap kali minum. Bubur pun habis semangkuk.
Keluarga pun ada cakap, badan dia sedikit berisi berbanding dulu"
 

"Baru 1 minggu ambil MealShake Shaklee, dah kuat makan nasi. kalau tak ada nasi mesti kebulur. Badan pun rasa cergas dan bertenaga. Masa kerja pun dah tak mengantuk lagi."
 
Alhamdulillah, rata-rata yang telah mencuba MealShake Shaklee sangat berpuas hati dengan kesan positif yang mereka alami.

Sebenarnya, MealShake Shaklee bukan sahaja untuk anak-anak tetapi boleh juga di ambil oleh orang dewasa. Ianya di 'reka' khas untuk kegunaan pelbagai umur dan jantina.

Baca:
 
Untuk maklumat lanjut mengenai MealShake Shaklee, anda boleh hubungi kami 019-397 9157. Kami akan bantu anda dengan kadar segera.

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :-)

Penafian / Disclaimers

#1 Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu.

#2 Segala perkongsian kisah peribadi adalah HAK MUTLAK saya dan keluarga. Semuanya adalah berdasarkan pengalaman dan kenangan kami. TIADA berkaitan dengan yang hidup atau yang mati. HANYA KEHIDUPAN KAMI.