Thursday, 9 May 2019

Testimoni Youth Shaklee Untuk Usia 30an Hingga 40an

Sesuai dengan nama yang diberikan kepada produk penjagaan kulit Shaklee ini, Youth. Memang memberikan keremajaan kepada para pengguna yang konsisten amalkan Youth Shaklee ini.

Kami kongsikan kepada anda kesan Youth Shaklee terhadap kulit para pengguna berusia 30an hingga 40an.

Apabila wanita memasuki usia 30an, selalunya mempunyai kebimbangan yang paling tinggi terhadap kecantikan kulit terutamanya kulit wajah.

Antara masalah-masalah yang menjadi kebimbangan ialah:-
  • Kulit kusam
  • Jeragat
  • Jerawat
  • Garisan halus / kedutan di wajah
  • Pori-pori terbuka

Tapi, dengan penggunaan Youth Shaklee secara konsisten ianya membantu anda merawat masalah kulit berkenaan.
Baca:

Testimoni Youth Shaklee Untuk Usia 30an Hingga 40an


Jom tengok testimoni para pengguna Youth Shaklee yang berumur 30an hingga 40an yang berpuas hati dengan kesihatan dan keremajaan kulit mereka.

Puan Azliza Sahin - 30an
Puan Azliza berpuas hati apabila jerawat yang teruk dan parut jerawat hilang selepas konsisten menggunakan Youth Shaklee. Selain daripada penggunaan Youth Shaklee, beliau juga mengamalkan supplemen untuk kesihatan kulit Shaklee
Puan Fatin Nasuha - 30 an
Youth Shaklee membantu Puan Fatin Nasuha mendapatkan kulit yang sihat, bebas jerawat.
Puan S - 30 an
Jeragat Puan S semakin memudar dengan penggunaan Youth Skincare Shaklee
Puan Wana Sulaiman - 30 an
Jeragat Puan Wana Sulaiman memudar dengan penggunaan Youth Shaklee secara konsisten

Youth Shaklee membantu Puan Wana Sulaiman mendapatkan kulit yang lebih sihat dan segar serta tona kulit lebih sekata. Disamping jeragat yang semakin memudar.
En. Khairil - 30 an
Youth Shaklee membantu En.Khairi mendapat kulit yang lebih segar dan sekata. Kulit beliau menjadi lebih lembab terutama sekali di sekitar hidung.
Nampak kan perbezaan SEBELUM dan SELEPAS menggunakan Youth Skincare?
Baca: 
Sekiranya anda juga berminat untuk mencuba Youth Shaklee, hubungi kami ditalian 019 - 397 9157 untuk maklumat lanjut dan juga pesanan.

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :-)

Penafian / Disclaimers

#1 Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu.

#2 Segala perkongsian kisah peribadi adalah HAK MUTLAK saya dan keluarga. Semuanya adalah berdasarkan pengalaman dan kenangan kami. TIADA berkaitan dengan yang hidup atau yang mati. HANYA KEHIDUPAN KAMI.