Sunday, 2 June 2019

Youth Mask ShakleeYouth Mask Shaklee merupakan produk terkini Shaklee yang baru dilancarkan pada bulan Jun 2019.

Rangkaian penjagaan kulit YOUTH ini direka untuk bekerjasama bagi menghasilkan keputusan yang menakjubkan. Diformulasi dengan bahan-bahan aktif anti penuaan dalam setiap produk rangkaian ini, YOUTH memberikan manfaat bersifat rawatan di dalam regimen ini.

Youth Mask dikeluarkan dalam 2 jenis iaitu:-
  • Hydrating Gel Mask
  • Purifying Clay Mask 

Youth Hydrating Gel Mask

Youth Hydrating Gel Mask di formulasikan khas untuk kulit kering.

Nikmati kulit yang lembut dengan formulasi yang kaya dengan kelembapan daripada gel emas yang menyegarkan bagi memberi kulit sihat secara mendalam supaya ia kelihatan terhidrat, berseri dan segar. 

YOUTH HYDRATING GEL MASK MENGEMBALIKAN SERI WAJAH
  • Melega dan menyegarkan untuk menjadikan kulit lebih segar dan berseri.
  • Asid hialuronik, jus daun aloe dan gabungan pelbagai herba seperti Cantella Asiatica serta ekstrak Chamomile menjadikan ianya berfungsi untuk melembabkan kulit.
BAHAN UTAMA YOUTH HYDRATING GEL MASK
  • Asid hialuronik
  • Jus daun aloe
  • Gabungan pelbagai herba seperti Centella Asiatica dan ekstrak Chamomile.
Youth Purifying Clay Mask
Youth Purifying Clay Mask adalah diformulasikan khas untuk Kulit Berminyak / Mudah Berjerawat.

Ianya berfungsi untuk menyahtoksin dan membersihkan kulit secara semulajadi.

Dirumus oleh bahan semulajadi, formulasi ini menyerap dan menyingkirkan pencemaran, kekotoran, dan lebihan sebum untuk membantu meminimumkan liang pori yang kelihatan, memberikan kulit yang lebih lembut tanpa merekah dan kering.
YOUTH PURIFYING CLAY MASK MEMBERSIHKAN DAN DETOX KULIT
  • Menyahtoksin dan membersihkan kulit dengan campuran 3 jenis tanah liat yang kaya dengan mineral, serbuk arang yang halus dan abu gunung berapi dari Pulau Jeju yang bersih di Lautan Pasifik.
  • Menyerap dan menyingkirkan bahan pencemar, kotoran dan sebum berlebihan untuk membantu meminimumkan penampilan liang pori dan menjadikan kulit lebih licin.

BAHAN UTAMA YOUTH PURIFYING CLAY MASK
  • Campuran tiga jenis tanah liat yang kaya dengan mineral, serbuk arang yang halus dan abu gunung berapi dari Pulau Jeju yang bersih di Lautan Pasifik.

Bila waktu yang sesuai untuk pakai Youth Mask Shaklee?

Pada harga RM297.50, anda boleh mendapatkan kedua-dua jenis Youth Mask Shaklee. Jadi, anda boleh apply kedua-duanya pada wajah anda.

Detoks Kulit Anda
Selepas seharian terdedah kepada pencemaran dan cahaya matahari, gunakan Youth Purifying Clay Mask untuk detoks kulit anda. Ini bertujuan untuk membuang kotoran yang melekat di kulit wajah anda.
Dapatkan Yang Terbaik daripada Keduanya
Gunakan Youth Purifying Clay Mask pada Zon-T dan Youth Hydrating Gel Mask pada bahagian pipi. Dan anda akan rasa perbezaannya.

Kekalkan Kelembapan Sepanjang Hari
Bagi yang bekerja di dalam suasana sejuk penghawa dingin, ia menyumbang kepada kekeringan kulit. Legakan kulit anda dengan Youth Hydrating Gel Mask.
Jerawat? Tiada Masalah!
Sekiranya anda mempunyai masalah jerawat, gunakan Youth Purifying Clay Mask pada kawasan berminyak dan berjerawat serta gunakan Youth Hydrating Gel Mask pada bahagian lain.

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :-)

Penafian / Disclaimers

#1 Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu.

#2 Segala perkongsian kisah peribadi adalah HAK MUTLAK saya dan keluarga. Semuanya adalah berdasarkan pengalaman dan kenangan kami. TIADA berkaitan dengan yang hidup atau yang mati. HANYA KEHIDUPAN KAMI.