Tuesday, 9 July 2019

Skin Care Giveaway By Airah Syahirah

Dah lama tak join Give Away (GA) dari mana-mana blog.

Hari ni Cekyat nak join GA ni. Tapi Cekyat nak ajak anda semua sertai sekali GA ni.


Apa hadiah yang blogger nak berikan?

Cekyat kongsikan satu je tau. Selebihnya, korang kena klik banner di atas dan lihat sendiri serta join GA ni.

Hadiah Give Away daripada blogger Airah Syahirah
Semoga ada rezeki Cekyat untuk memiliki hadiah ini. Amin

17 comments:

  1. Hai Cekyat.

    Ruby datang dari GA yang sama

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. terima kasih kak pia.. semoga ada rezeki kita semua ye..hehe

      Delete
  3. singgah sini..good luck
    https://mummysupplementshop.blogspot.com/2019/07/skin-care-giveaway-by-airah-syahirah.html

    ReplyDelete
  4. Hai hayati, ema singgah dari giveaway yg sama. Kalau sudi jom join GA ema, tarikh tutup 25/8/2019 LINK: ematunz.blogspot.com/2019/08/giveaway-01.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ema. in sha allah yat join GA ema tu ye :-)

      Delete

Penafian / Disclaimers

#1 Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu.

#2 Segala perkongsian kisah peribadi adalah HAK MUTLAK saya dan keluarga. Semuanya adalah berdasarkan pengalaman dan kenangan kami. TIADA berkaitan dengan yang hidup atau yang mati. HANYA KEHIDUPAN KAMI.