Wednesday, 7 August 2019

Giveaway-01 by Ema @ ematunz.blogspot.com

Giveaway ke tiga yang Cekyat join pada bulan ini.

Seronok sebenarnya join contest yang di anjurkan oleh kawan-kawan blogger. Menang atau kalah, itu adalah rezeki yang telah Allah aturkan.

Niat utama kena perbetulkan!

Kenapa join GA yang kawan-kawan blogger anjurkan?

Sudah pasti niat utama adalah untuk meramaikan kawan-kawan kan? Selebihnya adalah untuk 'menghidupkan' blog sendiri.

Kali ni Cekyat join Giveaway-01 by Ema @ ematunz.blogspot.com

 Giveaway-01 by Ema @ ematunz.blogspot.com

Cara-cara untuk menyertai Giveaway-01 by Ema adalah sangat mudah dan senang. Cuma perlu melalui proses berikut:-

"Giveaway-01 by Ema @ ematunz.blogspot.com"
  • Tinggalkan link entry blog tu kat ruangan komen post GA di blog ematunz.blogspot.com.
  • Tarikh tamat adalah pada 25.08.2019 jam 11.59 malam


Apa Hadiah Yang Ditawarkan? 

Hadiahnya, Bawal Kaca bernilai RM25 untuk seorang pemenang yang akan dipilih melalui Cabutan Bertuah. Pemenang boleh pilih nak corak apa, kaler apa. Mix and match gittuw.




Info hadiah: 
Bawal kaca ini dipenuhi manik kaca ori gred AAAA, ala-ala batu Kristal Swarovski. Kualiti kain jenis Airis Premium rank no.2 selepas Bawal Original, sudah tentu laa senang dibentuk. Setiap butir kaca sangat merelip, dan yang paling penting melekat kuat. 

Ada 60 pilihan warna, dan berpuluh puluh design menarik. Berpinar mata tengok tau.

Untuk lebih info berhubung tudung bawal KACA, anda boleh la klik pautan di www.ematunz.blogspot.com.

13 comments:

  1. All the best.. sy baru nak bookmark hehe.. btw sy follow blog ini ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai sis nurul..salam kenal :-)
      terima kasih sudi follow blog ni :-)

      Delete
  2. gudluck, singgah dari giveaway yg sama :

    https://sweetepalhijau.blogspot.com/2019/08/giveaway-01-by-ematunzblogspotcom.html

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah, ema dah updet nama sis dlm senarai yg join. Mekasehh support giveaway ematunz.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ema. in sha allah akan support selalu..hehe

      Delete
  4. Good luck!
    Singgah dari GA yang sama.

    ReplyDelete
  5. Good luck Kak Yat. Best tu dapat tudung 😋

    ReplyDelete
  6. Good luck. Singgah dari ga yg sama☺

    ReplyDelete
  7. Hai hayatisuki, tahniah kepada pemenang Giveaway-01 by Ematunz, boleh refer link: bit.ly/2Pe5GJJ untuk lihat cabutan nama pemenang. Jika ada kelapangan, jemput join giveaway-02.

    ReplyDelete

Penafian / Disclaimers

#1 Segala testimoni /penulisan tentang produk yang dikongsi dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu.

#2 Segala perkongsian kisah peribadi adalah HAK MUTLAK saya dan keluarga. Semuanya adalah berdasarkan pengalaman dan kenangan kami. TIADA berkaitan dengan yang hidup atau yang mati. HANYA KEHIDUPAN KAMI.